Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy Pet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o podanie źródła z ePvP, jeśli możesz. ;-) Pet nawet ciekawy, więc za wrzutkę dostaniesz like'a.

Opublikowano

Ja dodałem tego peta na epvp.

Ale jeśli chcesz link, to proszę. - Tego peta nie ma nigdzie, więc możesz szukać jakiegoś linku do niego ;D

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2453085-release-pet.html

Teraz rozumiem. ;-) Tak mi się też wydawało na początku, więc przepraszam za błąd. Oby więcej Twoich prac na MPC, bo na pewno wiele osób wykorzysta to na swoich serwerach - czekamy też na nowe mapy. :-)

Opublikowano

Teraz rozumiem. ;-) Tak mi się też wydawało na początku, więc przepraszam za błąd. Oby więcej Twoich prac na MPC, bo na pewno wiele osób wykorzysta to na swoich serwerach - czekamy też na nowe mapy. :-)

Mapy będą, ponieważ wczoraj uczyłem pewną osobę. Będzie mapa handlowa, może dziś. Na pierwszym miejscu stawiam swój serwer, więc pierwsze on, potem mapy.

Posiada tylko animacje wait i run czy coś więcej? ;)

Wait, wait2, run.

Sam wiesz, że mi się nie chce tego więcej załatwiać ;D

Opublikowano

Noo piękny :) Like !

Ps. Wskazówka dla tych co widza białego peta : W plikach xml przy pakowaniu uwzglednij, ze przy teksturach musisz dac 2 razy (//) .....//nazwatekstury.tga

Gratuluje :)

Opublikowano

Pet fajny lecz zastanawiam sie co to za zwierzatko.

Nie wiem czy uzyje, jednak lajk za wstawienie.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...