Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słownik gracza w League of Legends

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio nie znasz kazdego ulti?

Doswiadczony gracz to nie tylko taki ktory umie grac swoimi championami, ale zna tez skille innych postaci by moc z nimi wspolpracowac jak i znac mechanike przeciwnikow. To i tak podstawy, bo to ze dasz sobie rade z teoria nie znaczy ze w praktyce idzie ci dobrze.

Mimo wszystko to nieistone, wiekszosc zwrocila ci uwage na estetyke, sposob w jaki piszesz swoj poradnik jest nieczytelny i malo wygodny w obsludze.

Dodales dopisek

Sporo osob napisalo ci iz podobny poradnik istnieje w dodatku lepszy a mimo to dalej twardo stoisz przy swoim, argument ze tamten tut jest zamkniety jest po prostu slaby.

Teraz jeszcze wisienki na torcie:

Co jak co ale carry (AD carry) zazwyczaj jest range, malo kiedy trafi sie melee a twoje przyklady to championy only melee gdzie jeszcze sobie zaprzeczasz piszac ze Xin i Jax maja slabe early. Do tego dochodzi nam AP carry, nie wydaje mi sie by ap carry obsysal w early.

W tlumaczeniu AD i AP dales tylko ang rozwiniecie skrotow ktore poczatkujacym graczom na polskiej wersji nic nie mowi.

Przy BRB powinienes zatrzymac sie przy zaraz wracam gdyz zwrot ten nie ma nic do zakupow O_o

Pushujemy wieze a nie wierze.

Co z pullem reda? ;/

Słucha co do tych ulti. Nie napisałem, że ja nie zanm wszystkich tylko dałem przykład.

Nie znam wszystkich ulti, ale znam większość. Np nie interesuje mnie ulti takiej Karmy, Syndry, czy innych mało granych postaci.

I co do błędów, dam poprawki.

Szacuneczek,czuje sie zgaszony.

Faktycznie nie ma sie czym chelpic.

Ale tut wcale nie jest taki zly

Dziękuję.

Opublikowano

Dodaj , więcej szczegółów. Bo takie wytłumaczenia to się w chwile zapomnii ;P

Opublikowano

Nie sądze, że tak szybko się zapomni, ktoś raz przeczyta i będzie wiedział, a jeżeli nie to niech zostawi otwarty ten temat i niech luka.

Opublikowano

Dobry poradniczek , łap + :D

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...