Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista Anime - Wiosna 2013

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstał już podobny temat (klick) napisany przez użytkownika Asparte, ale "powód" jego założenia został przedstawiony w postaci graficznej. Oczywiście mowa tutaj o nowych tytułach anime, które ukażą się wiosną 2013 roku.

Zakładając swój własny kanał na youtube zdecydowałem się podejść do sprawy trochę poważniej i stworzyłem film. Do jego zrobienia użyłem cięższych narzędzi, a w nich jestem początkujący. Piszę ten temat, aby podzielić się z wami newsami i zobaczyć jak ludzie zareagują, jak ocenią mój 16 minutowy, 1,7gb'owy, debiutowy film na moim kanale. Za wszelkie błędy w wymowie przepraszam i niech wraz z tymi przeprosinami popłynie do was również zaproszenie do subskrypcji mojego kanału. Co na nim znajdziecie? Wszystko jest napisane w opisie filmu.

Link do materiału wideo:

http://www.youtube.com/watch?v=1nfEHwfByr0

Link do kanału:

http://www.youtube.com/user/LawlietDB

Filmy powstałe od czasu założenia tego tematu:

1. "Bakuman" Zapowiedź recenzji. / Announcement review.

http://www.youtube.com/watch?v=BKiVk5mndEA

2. "Bakuman" - recenzja anime / anime review.

https://www.youtube.com/watch?v=V4VhHB9dCbQ

3. LawlietDB - Zwiastun Kanału / Channel Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=qiABjm9lKnc

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Fajnie zrobione masz like :D, widać że trochę się z montażem bawiłeś. Nie zauważyłem żadnych błędów mógłbyś jedynie jakieś przeskoki zrobić kiedy zmieniasz anime, bo trochę się miesza. Co do kanału fajnie jakbyś zrobił kanał poświęcony anime, oraz grami i filmami jemu poświęconymi.

PS: nie można reklamować swoich kanałów na yt z tego co wiem

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zrobione ciekawe, tylko słysząc twój akcent nasuwa mi się pewna kultowa scena.

Anyways fajnie zrobione, propsuję.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Zrobione ciekawe, tylko słysząc twój akcent nasuwa mi się pewna kultowa scena.

Anyways fajnie zrobione, propsuję.

Oj chyba nie jest aż tak źle! :D Pracuję nad nim, pracuję.

Fajnie zrobione masz like :D, widać że trochę się z montażem bawiłeś. Nie zauważyłem żadnych błędów mógłbyś jedynie jakieś przeskoki zrobić kiedy zmieniasz anime, bo trochę się miesza. Co do kanału fajnie jakbyś zrobił kanał poświęcony anime, oraz grami i filmami jemu poświęconymi.

PS: nie można reklamować swoich kanałów na yt z tego co wiem

Tak będzie, w tym celu powstał ten kanał : ) Dzięki za rady, użyłem Cross Dissolve, ale jeżeli to jest zbyt mdłe i mało zauważalne, to następnym razem przy przechodzeniu ze zwiastuna na inny zwiastun, użyję przejścia w biel tak jak na samym końcu.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

Opublikowano

Jak dla mnie to idealnie! Super to zrobiłeś, jestem naprawdę zaskoczony :)

Jedyną radę jaką mogę Ci dać to ostrożniej dobieraj muzyczkę. Dodałeś tam kilka

nutek z naruto i całkiem możliwe że youtube zablokuje Ci ścieżkę dźwiękową.

HBV27j.png

Opublikowano

Jak dla mnie to idealnie! Super to zrobiłeś, jestem naprawdę zaskoczony :)

Jedyną radę jaką mogę Ci dać to ostrożniej dobieraj muzyczkę. Dodałeś tam kilka

nutek z naruto i całkiem możliwe że youtube zablokuje Ci ścieżkę dźwiękową.

Na to się przede wszystkim przygotowałem : ) Nutki z "Naruto" upałem na oddzielny kanał w celu sprawdzenia, czy ich dystrybucja nie jest objęta prawami autorskimi i okazało się, że nie. Pierwsza seria "Naruto" skończyła się już dawno i żadnych roszczeń na szczęście nie ma.

Opublikowano

Jak już pisałam świetne. Oby więcej takich filmików, a głos masz świetny. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Zrób top anime zima 2013 :D

Jakbyś miał dużooo czasu i dużooo chęci to możesz zrobić recenzje z każdego nowego anime po premierze lub po zakończeniu.

Dobrym motywem byłoby też robienie recenzji lub jakiś zachęcających filmów z kultowych anime typu death note.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zrób top anime zima 2013 :D

Jakbyś miał dużooo czasu i dużooo chęci to możesz zrobić recenzje z każdego nowego anime po premierze lub po zakończeniu.

Dobrym motywem byłoby też robienie recenzji lub jakiś zachęcających filmów z kultowych anime typu death note.

Nie będę się cofać : ) 3/4 tytułów na zimę już ma swoje pierwsze odcinki, więc nie widzę większego zainteresowania na taki film. Na pewno zrobię na lato/jesień i kolejną zimę jak tylko zdobędę potrzebne informacje. Obecnie do maturki się uczę, tak więc nawałnicy nowych odcinków na moim kanale nie będzie, jednak prócz takich serii jak "Lista Anime - XXX", planuję też stworzyć inne programy, newsy ze świata mangi, może i gier. Wszystko się rozwinie w swoim czasie, a pomysły przyjdą same.

Opublikowano

O kurde, świetnie co to wyszło, muzyka, montaż i w ogóle :D

Masz bardzo fajny głos, miło się go słucha a twój akcent wcale nie jest taki zły, słyszałam grosze :D

Nie mogę się doczekać nadchodzącego sezonu bo widzę że szykują się świetne anime do obejrzenia!

PS. całkowicie rozwalił mnie moment gdzie leci taka lekka, odprężająca muzyka z Naruto a ty w tle mówisz o tytanach, którzy pragną ludzkiego mięsa B)

58815786.jpg

Opublikowano

Jeżeli dalej jesteście zainteresowani kanałem, to dołączam krótką (sama muzyka) zapowiedź recenzji Bakuman - sezon 1 : )

http://www.youtube.com/watch?v=BKiVk5mndEA

Tak dodany, żeby subskrybenci nie myśleli, że nic nie robię : ) Oczywiście staram się wykorzystać każdą wolną chwilę jak najlepiej.

Opublikowano

W tym najnowszym muzyka ŚWIETNA. Mam nadzieję, że zapowiada to coś fajnego, oby tak dalej. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano
Przepraszam za duoble posta, ale chciałbym podbić temat i poinformować wszystkich, że w końcu udało mi się przechytrzyć prawa autorskie i poprzez już naprawdę wyczerpującą edycję filmu, udało mi się w spokoju wrzucić go na mój kanał. Wszędzie edytowałem linki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...