Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAVIA.

juki123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie ravii. Jaka postacią opłaca się grać? Gram narazie wpkiem ale albo jestem totalna lamaga albo wp jest na 17 lvlu cieniasem.

No to powtorze. Jaka postacia oplaca mi sie grac i JAK LATWO ZAROBIC ? Gram tak jakby od nowa bo mam tylko 2kk.

+ expic na lvlach jak na PL ? Do 30 dzikusy ? Za sensowna odp. Like i 5 *

Opublikowano

Najlepszym zarobkiem na poczatku sa hematy w m1. Na 6lvl oddajac expd do gildii bijesz moby wilki psy itp. Oczywiscie z rekawica złodzieja na 30min. Znajdaziesz taka w m1 za ok 1kk.

Exp Wp a poczatku moze byc trudny, z reszta expienie postaciami na niskich lvl jest monotonne. Grajac WP na wyzszym lvl expiac w v2 nie bedzie juz tak ciezko. Expic mozesz do tegp 30 w m2. Mozesz sprobowac tez na 25 juz na doline i na pierwszych orkach i skorpionach.

Opublikowano

hhe każda postać mniejsza niż 30 jest cienizna więc jak zarobić.. robisz postać 9-10 level bez róznicy pamiętaj żeby expa oddawać i lecisz potem na big spot w m1 psy lepiej u zielonych bo jest więcej mobów = więcej dropu, potem jak zarobisz to kupuj medale i wbijaj level konita do poziomu konia 'bojowego' potem jakiś mieczyk i hajtasz sie z bufką ( nie jest to wymagane ale pomaga ) i lecisz do m2 na metki z wykrywaczami i dropisz księgi aury ostrza itp nie zły zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...