Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM'y

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam Problem Sciągnełem program vpn zeby ip schowac robie all wchodze w metina sa reklamy ale ile bym ich nie wykonał nigdy nie dostaje sm robie coś zle bo robie na pałe nie wiem o co chodzi zna ktos jakies filmiki poradniki co do jakie reklamy wykonywac i konkrenie jak je uzupełniac pisali cos tam zeby z generatora brac ale jak zmienie ip na amerykanskie to nie chce mi sie strona ta wlączyc pisze error; / Dzięki all z góry za pomoc :] tylko nie pisze głupich komentarzy ze bylo pisane itp uzupełniałem tez danymi z generatora i gówno to daje.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Skorzystaj z programu HideMyIp i zmień adres IP na Holenderski lub Amerykański - nie wiem z czego korzystasz, jednak zarejestruj konto na Super Rewards i tam wykonuj reklamy. Często zdarza się, że nie ma ciekawych ofert jednego dnia, a następnego masz ich kilkanaście.

Opublikowano

Skorzystaj z programu HideMyIp i zmień adres IP na Holenderski lub Amerykański - nie wiem z czego korzystasz, jednak zarejestruj konto na Super Rewards i tam wykonuj reklamy. Często zdarza się, że nie ma ciekawych ofert jednego dnia, a następnego masz ich kilkanaście.

Na jednym IP masz przydzielone ileś reklam i to nie zależy od nia/pory/godziny.

Jak się zrobi (dobrze)wszystkie reklamy to nic nie będzie, rzadko przychodzą nowe reklamy.

Jak się zmieni ip na inne, to znowu wszystkie będą.

Ja osobiście polecam aola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...