Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

9fpS8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy.

Wywala mi błąd przy włączaniu gry że program przestał działać. Reinstall i usunięcie z rejestru nie pomogło, najnowsza wersja javy i netframework 4.0 nic nie dały. Help.

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki od grafiki.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

@UP

Zwyczajny Windowsowy "Program ... przestał działać", z zielonym paskiem... napisał przecież.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

http://www.nirmaltv.com/2008/08/09/how-to-disable-error-reporting-in-windows-vista/. Spróbuj tego mam nadzieję że troche kąsasz angielskiego B). Jak piszesz że wszystko poaktualizowane to może przez to że gra ci zmula i automatycznie windows nie daje jej ruszyć i wywala także spróbuj to wyłączyć i napisz czy pomogło.A teraz ide na film :rolleyes:

Opublikowano

http://www.nirmaltv.com/2008/08/09/how-to-disable-error-reporting-in-windows-vista/. Spróbuj tego mam nadzieję że troche kąsasz angielskiego B). Jak piszesz że wszystko poaktualizowane to może przez to że gra ci zmula i automatycznie windows nie daje jej ruszyć i wywala także spróbuj to wyłączyć i napisz czy pomogło.A teraz ide na film :rolleyes:

Tak, jak byś coś nie wiedział po angielsku to weź pobierz chrome i przetłumaczy ci sie, a jak nie chcesz to weź google tłumacz i tam sobie przetłumacz jak coś nie wiesz.

Czasami może ci źle przetłumaczyć albo inaczej.

Opublikowano

To nie działa. Nie znajduje w ogóle pliku gpedit.msc

Opublikowano

A zrób czysty start windowsa, tj. start>uruchom>msconfig>

1. W oknie dialogowym Narzędzie konfiguracji systemu kliknij pozycję Uruchamianie selektywne na karcie Ogólne.
  2. Kliknij, aby wyczyścić pole wyboru Załaduj elementy startowe.
    Uwaga Pole wyboru Użyj oryginalnego pliku Boot.ini jest niedostępne.
  3. Kliknij kartę Usługi.
  4. Kliknij, aby zaznaczyć pole wyboru Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft.
  5. Kliknij pozycję Wyłącz wszystko, a następnie kliknij przycisk OK.
  6. Gdy zostanie wyświetlony monit, kliknij przycisk Uruchom ponownie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Po prostu pierwsza karta jaką tam masz to zakładka ogólne, szukasz w niej uruchamianie selektywne (3 główny podpunkt od góry), zaznaczasz go i masz do tego punktu 2 podpunkty, podpunkt załaduj usługi systemowe ma być zaznaczony, a ten 2gi nie.

Potem robisz wg instrukcji.

Opublikowano

czyli wina leży od strony windowsa/kompa/sterowników.

Masz jakiś nowy komputer?

Może Procesor ze starości/zasyfienia Ci się przegrzewa i dlatego windows blokuje aplikacje zasobożerne, żeby się nie przegrzewał.

Oczywiście przyjmując to, że masz 100% dobre pliki pobrane, bez żadnego brakującego.

Rozumiem, że reinstala już robiłeś.

Opublikowano

czyli wina leży od strony windowsa/kompa/sterowników.

Masz jakiś nowy komputer?

Może Procesor ze starości/zasyfienia Ci się przegrzewa i dlatego windows blokuje aplikacje zasobożerne, żeby się nie przegrzewał.

Oczywiście przyjmując to, że masz 100% dobre pliki pobrane, bez żadnego brakującego.

Rozumiem, że reinstala już robiłeś.

Komputer mam od 2012r roku sierpnia, w sensie nowe podzespoły bazowe, procesor płyta i ram są nowe i na gwarancji. Obsłużą grę na full.

Procesor jw ma jakieś pół roku. Komputer czyszczę Ccleanerem co 2-3 dni a obudowę co 2-4 tygodnie. Nie możliwe by był syf. Temperatura procesorów to 30-33* w lekkim stresie.

Reinstall był robiony 3 razy. Czyściłem po tym Moje dokumenty i rejestr. Update sterowników typu grafika,java,direct,netframework nie skutkują.

Nie wiem w czym tkwi problem. 2 tygodnie temu działało.

Opublikowano

A czy reinstall robiłeś na ten sam dysk czy inny?

Opublikowano

Kurde kończą mi się pomysły weź spróbuj może wejść we folder z bf'em kliknij prawym na BFP4F.exe właściwości>zgodność>uruchom program w zgodności z win 7.

Opublikowano

Nie czytałem poprzednich postów.

Zaktualizuj biblioteki C++, zainstaluj wszystkie uaktualnienia, zrób reinstall DX, zrób nowego użytkownika i na nim spróbuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...