Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] FishBot na PL'a

CeTiSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam Fish Bota na PL. Niewykrywalny i najlepiej jakis prosty w obsłudze :D Z gory dziekuje.

slgbil.jpg

Opublikowano

@UP HS wykrywa na v.1 także jak już chcesz go używać to poczekaj na v.2
Kamerowy FB na razie jest nie wykrywalny (wgrany do kamermoda).

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Ja wgralem ten z metin2mod i dziala mi a na tym fishgood i hardfish to lowi mi 1 rybe i dalej nie lowi :D

slgbil.jpg

Opublikowano

Może Cię tym zaskoczę , ale skoro masz wgranego kamer moda to naciśnij f5 jak będziesz zalogowany , tam masz wbudowanego fb. Już łowie na nim ponad 2 tygodnie bez bana. Najlepiej to spatchuj na nowo metina i wgraj kamer moda , bo masz tam niepotrzebne haxy.

Opublikowano

@UP HS wykrywa na v.1 także jak już chcesz go używać to poczekaj na v.2

Kamerowy FB na razie jest nie wykrywalny (wgrany do kamermoda).

Tego HardFisha nigdy nie wykryje HS, ponieważ to jest bot, który działa tak jak to Ty byłbyś na postaci - jedynie może wyrzucać błąd z HackShieldem, ponieważ za długo stoisz w jednym miejscu (tak jest na wielu fishbotach).

Ja polecam GoodFisha od Corfana podanego wyżej lub FB na KamerModzie. Zapamiętaj, że na Metin2.pl nie dostaniesz bana po logach za fishbota - zawsze GM sprawdzi czy ktoś jest na postaci, więc jeżeli będzie ktoś łowił, a nie odpisze na szept, to oznacza, że jedzie na bocie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...