Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jakieś 3 tygodnie temu graliśmy w kosza na w-f , skończyliśmy gdy szedłem do szatni rozbolała mnie piszczel coś w stylu pękniecia ( bolało tak przez 15 min ) ,potem ból słabnął przez kilka dni potem przestało boleć . Na wieczór chciałem posmarować nogę , urosnoł doś duży guz było widać , smarowałem przez kilka dni , Potem ten guzek zmalał ale trochę zostało . Co to mogło być zwłókniały krwiak ? Nie boli jedynie jak bym bardzo mocno przesilił to czasami tak minimalnie skuje minimalnie . I jeszcze jak wyskoczą mi rumieńce na twarzy to na tym "guzku" takie czerwone plamki , krosty czy coś . a Jak nie mam rumieńców to jest białe .

mogło to być złamanie zmęczeniowe ?

i jeszcze 1 miesiąc wcześniej robiłem badania na mocz i krew rozszerzone magnez itd . wszystko w porządku jedynie co to miałem niedobór magnezu 0.77 na 0.8-1.5

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Próbujesz się dowiedz czegoś co jest związane ze zdrowiem, na forum o chetach? Idź do lekarza, to jest Twoje najlepsze rozwiązanie. Bynajmniej ja nie wiem czego to może być przyczyną. Z takim czymś idzie się od razu do lekarza, a nie pyta się na forum o cheatach. Peace.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jak nie wiecie to po co się wypowiadacie ? SPAM ZAL

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Jak nie wiecie to po co się wypowiadacie ? SPAM ZAL

Po prostu Ci napisałem, że masz iść do lekarza. Chyba wiadomo, jakby to znikło to byś nie musiał iść. Ale jak widać, to nie ma zamiaru znikać, nawet jak smarujesz maścią. Więc coś jest nie tak.

Potem ten guzek zmalał ale trochę zostało

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...