Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Holy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie, nawet te urywki, ale następnym razem zrób długi montaż ;p

Ludzie co z wami jest, większośc graczy w Combacie daje Montage raz na mniej więcej miesiąc, albo rzadziej, a nie kurwa co 2 dni nowy...

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Homo ogarnij się...z tego co widze to Tobie nic nie pasuje na tym forum ciągle płaczesz i wgl ... !!! ;/

Okey

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

ZRUP LEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!

nie no żartuje ;d

to co bym mógł pooprawić żeby było lepsze? :D

Edit jest zayebisty, ale tak jakby brakuje tego czegoś, co ma np. Golliwogi, kevv,czy ty, po prostu w tym edicie tak srednio

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Kowalski dziwięki specjalnie są tak zrobione...

Zrób ty jakiś edit zobaczymy jak ci wyjdzie ;)

właśnie potrafi tylko krytykować a sam nagrał by kijowy montage ;/
Opublikowano

właśnie potrafi tylko krytykować a sam nagrał by kijowy montage ;/

Ale rozumiesz ze ja sie na tym nie znam, nie umiem robic montagow a ni nawet glupiego napisu w jakims programie bo tym sie nie interesuje. Ale za to jestem widzem ktory pokazuje co mu nie pasuje " okiem widza, nie specjalisty od montage'ów"

Twoj tamten montage ( CHyba ten 1 )był bardzo ciekawy dobrze do0brana muzyka itp.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

vClaw, dnia 02 Marz 2013 - 12:29, napisał:

Ale rozumiesz ze ja sie na tym nie znam, nie umiem robic montagow a ni nawet glupiego napisu w jakims programie bo tym sie nie interesuje. Ale za to jestem widzem ktory pokazuje co mu nie pasuje " okiem widza, nie specjalisty od montage'ów"

Twoj tamten montage ( CHyba ten 1 )był bardzo ciekawy dobrze do0brana muzyka itp.

Vclav ale to nie było do Ciebie :) wiesz ja nikogo nie krytykuje bo gram przeciętnie raz mi idzie a raz nie :) ale poprostu denerwuje mnie mjak ktoś pisze że wiesz amator i wgl a sam nie potrafi zmontowac czegoś fajnego....powinien poprostu docenić że chociaż tej osobie sie chce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...