Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem pomcy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim zacznę proszę o wyrozumiałość i nie usuwanie tego tematu, ponieważ nie znalazłem nigdzie odpowiedniej pomocy wiec postanowiłem zajrzeć tutaj.

Witam mam zamiar wziąść telefon na abonament jest to Sony Xperia J z orange.
I teraz moje pytanie żeby mi dali ten telefon na abonament muszę im coś zanieść że co opłacam czy co, tylko co? może to być świstek że dostałem wypłatę i pracuje ?
Aha i mam ukończone 18 lat
Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

a czemu tu się pytasz? pytaj w biurze obsługi albo w punkcie gdzie kupujesz co będą wymagali od ciebie

@UP nie zawsze wystarczy tylko dowód i informacja o zatrudnieniu, każdy operator ma prawo żądać dowolnych dokumentów jakie będzie wymagał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wszystko na miejscu masz a raczej nie musisz brać ze sobą kwitków często dowód wystarczy ogółem to zapytam się co i jak siostry co on tam dawała jakieś papiery czy coś i Ci napisze dokładniej

Opublikowano

a czemu tu się pytasz? pytaj w biurze obsługi albo w punkcie gdzie kupujesz co będą wymagali od ciebie

@UP nie zawsze wystarczy tylko dowód i informacja o zatrudnieniu, każdy operator ma prawo żądać dowolnych dokumentów jakie będzie wymagał

Do orange mam daleko i nie będę jeździł 2x więc postanowiłem spytać tutaj czego mogę się tam spodziewać... Problem w tym że ja aktualnie nic nie opłacam tylko pracuję

Opublikowano

przy zakupie telefonów wymagająca ORYGINALNYCH dokumentów czyli stawić się i tak musisz z nimi , do różnych umów różne dokumenty a jakie potrzebujesz to ci informacji udzielą

świstek że dostajesz wypłatę możesz sobie od razu wywalić do kosza, bo jest wymagany dokument o zatrudnieniu, z średnimi zarobkami od 3 do 6 miesięcy i zatrudnieniu na okres nie krótszy niż czas trwania umowy

to samo ci powiedzą tylko dokładniej w dowolnym punkcie, nie chce ci się łazić to zadzwoń

np przy zakupie ja musiałem dostarczyć dowód, dokumencik o zatrudnieniu i kartę kredytową ( albo dowolny inny dokument rachunek wypisany na mnie )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W sumie to ja jestem teraz na praktykach płatnych, praktyki kończą mi się sierpniu tego roku a umowę będę miał na 24 miesiące i co nie dadzą mi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...