Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie gry polecacie dość realne i wciągające

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Far Cry3. Niesamowicie wciągająca gra.

a w SAMPA?

SAMP jest fajny lecz jak się gra z kimś na skype lub ts. Samemu się szybko nudzi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

myslalem o sleeping dogs ale waży chyba 16gb wiec zanim sciagnie sie na moim szybkim necie 1Mb/s to minie troche. W assassina grałem i w ogóle mi się nie podobał. BF sam początek ale też nie za bardzo. w CoD'a 2 grałem dość długo ale nie mam już klucza wiec w multi nie pogram. Gothica sprawdze bo szczerze powiedziawszy nie wiem co to jest. A i dodam że interesują mnie gierki w których jest "jasno" tzn nie chce horrorów, tylko coś właśnie jak Far Cry 3, że akcja rozgrywa sę na pięknej wyspie przy słoneczku i fajnie się ze snajpy zdejmuje lludzi na posterunkach :D

Teraz większość gier waży ponad 15 GB, dlatego się nie dziw. Patrząc na wszystkie trailery i filmiki ze Sleeping Dogs to gra naprawdę wciąga, i to właśnie nią mogę Ci polecić.

PS. Może mniej rozwinięte graficzne, jednak naprawdę ciekawe jest The WarZ. ;-)

Opublikowano

Seria Uncharted powinna być odpowiednia. Nie napisałeś na czym grasz, więc podałem przykład na konsolę PS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...