Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie gry polecacie dość realne i wciągające

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam fajnych przygodówek, wyścigów czy akcji. Konkretnie zależy mi na dość dobrej grafice, wciągającej fabule, i aby w grze było dużo misji. Nie chcę sci-fi, ani innych futurystycznych gier. Nie chcę także żadnych gier w którch akcja rozgrywa się bardzo dawno np w roku 1244. Chcę aby gra była wciągająca, dość realna i nie dziecinna. Zainspirowały mnie głównie Far Cry3, seria GTA czy NFS. także jak coś znacie dobrego to pisać śmiało będę wdzięczny. Nie muszą to być koniecznie gierki single. Mogą być multi ;)

Opublikowano

Spróbuj zagrać w Far Cry 3 tak jak napisałeś.

Jest jeszcze Crysis 3 ale to jest w przyszłości, ale też polecam spróbować.

Opublikowano

zalezy co lubisz np ja samo FPS gram i mnie CombatArms juz od 6 klasy interesuje (4 lata) a np metin 2 dni.. jaki tryb rozgrywek lubisz?

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

w far cry 3 grałem, combat arms tez, w battelfieldzie to chyba ciagle sie strzela nie?, nad crysisem myslalem ale wlasnie odrzuca mnie to ze jest jakas niewidzialnosc, tarcza czy cos ale chyba sprobuje. w mafie II gralem tylko poczatek poczatkow i nie spodobalo mi sie wlasnie to ze sa takie stare bronie i auta, a mnie nakreca wszystko takie nowsze. jakies super samochody i super bronie :D. w nfs gralem kazdego. a no i gta moze i nie jest realne, ale dobra fabula, masa mysli, i wolna wola ;)

Opublikowano

Far Cry 3 BF3 . A jak chcesz sobie zrobic realna gre to kup gnata i wbiegnij w srodek miasta i zacznij machac gnatem ludzia przed oczami xD

BUM

Opublikowano

Assassin's Creed (od pierwszej części) - realna, wciągająca z bardzo ciekawą fabułą (akcja gry toczy się podczas III wyprawy krzyżowej, w roku 1191 oraz na początku września 2012).

Call of Duty, BF - wejdziesz, postrzelasz i wyjdziesz.

Opublikowano

ojciec chrzestny 2 :D luuuuub nwm sam polecam ci DC UNIVERSE

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

myslalem o sleeping dogs ale waży chyba 16gb wiec zanim sciagnie sie na moim szybkim necie 1Mb/s to minie troche. W assassina grałem i w ogóle mi się nie podobał. BF sam początek ale też nie za bardzo. w CoD'a 2 grałem dość długo ale nie mam już klucza wiec w multi nie pogram. Gothica sprawdze bo szczerze powiedziawszy nie wiem co to jest. A i dodam że interesują mnie gierki w których jest "jasno" tzn nie chce horrorów, tylko coś właśnie jak Far Cry 3, że akcja rozgrywa sę na pięknej wyspie przy słoneczku i fajnie się ze snajpy zdejmuje lludzi na posterunkach :D

Opublikowano

Realistyczne ? A co dawno drzew na dworze nie widziałeś ?

I kto to mówi, lol.

Co do tematu - Red Dead Redemption (tylko na konsole), Spec Ops: The Line, Mafia, Stalker.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...