Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie hasła i e-maila

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli mam wszystkie dane na temat postaci na koncie (lasa postaci skille, czy byl slub, kiedy zalozone itp.) ale nie pamietam ani maila ani hasla do tego konta to support cos mi pomoze? Bo ludzie na forum metina pisza ze odpowiadali na rozne pytania i odzyskiwali dane natomiast kiedy ja odezwalem sie do supportu to automat mi odpowiedzial ze poki nie podam maila do konta to nie rozpatrza zgloszenia, a przeciez to o tego maila ich prosze - bledne kolo. Nie wiem czy jest sens sie wgl odwolywac i pisac do nich dlatego pytam tez was. Tam na odpowiedz sie czeka godzinami.

Opublikowano

Niestety to jest bez sensu. Raz odmówili to drugi raz też. Teraz panują nowe zasady. Kiedyś może i tak było. Ale teraz już nie. Sądzę że nie odzyskasz konta. Nawet jeżeli byś im napisał wszelkie informacje.

212z9rs.jpg

Opublikowano

nie odzyskasz już raczej konta także nie ma już takich zasad aktualnie że mówisz wszystko na postaci itp bo oni mogę to uznać nawet że na ss widziałeś co postać ma w eq czy ma ślub etc.

także raczej nie odzyskasz.

Opublikowano

Jeżeli nie znasz e-maila, na które jest zarejestrowane konto to nic nie zdziałasz. Zaloguj się na wszystkie skrzynki pocztowe jakie masz i tam u góry jest możliwość szukania - wpisz Metin2 i sprawdzaj czy są jakieś wiadomości, aż znajdziesz, na którym masz zarejestrowane dane konto. Potem podajesz w supporcie i zadają kilkanaście podstawowych pytań, np. ile jest postaci na koncie i jakie mają levele, kiedy ostatni raz się zalogowałeś, czy kiedykolwiek dostałeś bana, itp, itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...