Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ pod poliformię w V2

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Chcę zacząć expić ninją archerem 66lvl w v2. Mam pytanie odnośnie eq pod poli. Kupić Srebrną +9 czy Kryształową +9 ? W bransie chyba wolałbym 56% reg. pż niż bezpośrednio hp natomiast jakiś naszyjnik z 1,5k pż. Co o tym myślicie? :) Wraz z hełmem bym miał 86% reg. pż i 12-12,5k pż. Starczy mi ? :)

EDIT: Dodatkowo 469defa ze skórzaną maską +6. Od kolegi prawdopodobnie odkupię Stalowa+8 30% reg. pż :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Srebrna zdecydowanie regenracja PŻ nie działa podczas otrucia a tam niestety pająki trują ostrzej. <_< Wiec ten bon jest tam tak średnio przydatny :) Po za tym na poli nie liczy sie def wiec odpuść tą stalową :) Nie pamietam od którego lv nie mogą Cie moby truć w v2, ale wiem że tertaz jest Ci to mniej potrzebne niż pż ^_^ Ja jak na kronosie jechałęm na poli ninią w v2 postawiłem na pż i jak największe dmg i mi sie to sprawdzało w miarę :) Co do pż to ja miałem 14k na 52lv to pamiętam :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Po co wy piszecie o tych śr skoro mam jelonka 39% ? Pytałem tylko czy inwestować w pż czy rege pż.

Nie, bo to działa tylko jak stoisz i nic nie robisz(bez czynność).

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał razem 116 % na regenerację HP to na poliformii expienie będzie pikusiem, jeżeli zaopatrzysz się w +14k HP - jakieś buty dodatkowe możesz kupić. 12k HP może nie do końca starczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...