Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od Zera do Bohatera

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Tak sie zastanawiam czy opłaca się grać na tym Polskim Metinie. I tak sobie myśle czy da się wbić 99Lvl Nie Wydająć Pieniędzy na IS. Oczywiście tam w 1 miechu 50 zł na coś pierscionek itp. Ale jaki serwer polecacie ,,TANI''. By można było na ,,chilloucie'' Zdobyć pro eq. Za tanioche. Z góry dziękuje za pomoc.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Jak chcesz grać na PL to najlepszym miejscem na start będzie Solars S26. Najtańszy i przede wszystkim najmłodszy serwer :) Gra sporo ludzi wiec co za tym idzie nie ma problemu z zmotaniem EQ. :) Pewnie że da sie wbić już nie jedna osoba tego dowiodła ale trzeba na to przede wszystkim czasu. <_<

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Witajcie. Tak sie zastanawiam czy opłaca się grać na tym Polskim Metinie. I tak sobie myśle czy da się wbić 99Lvl Nie Wydająć Pieniędzy na IS. Oczywiście tam w 1 miechu 50 zł na coś pierscionek itp. Ale jaki serwer polecacie ,,TANI''. By można było na ,,chilloucie'' Zdobyć pro eq. Za tanioche. Z góry dziękuje za pomoc.

Wbić 99lvl bez itenshopu - zapomnij.

na poziomie 80+ trzeba pakować w IS, bo ciężko się expi i w ogole..

Mówisz 50zł na miech?to smsem czy przelewem? :)

Pro eq za tanioche - nie ma łatwo, wszystko ma swoją cene.

Zależy jakie ty chcesz to ''pro eq''.

Jak chcesz teraz kupić taki pro item(wg.Mnie)np. Truciaka +9 sr 30+ to musiałbyś wydać majątek -.- ! (czasem cena takich itemów sięga 100kd)

Opublikowano

Czasu no mi akurat nie brak. Owszem mam nauke. Ale myślę że uda mi się przez te 2-3 lata uciągnąć jakiś 80 lvl :>. A tak propo poszukuje osoby do wspólnej gry wiem że to nie na temat ale jak już o tym piszę. Pisać na PW kto chce grać ze mną na s26 Solar. :>

Zarax jak wbije ten 80lvl ;> To już będę pełnoletni i przeznacze pieniądze na IS .

A tak propo do tego 80lvl potrzebuje jakieś w chu** wywalone eq z bonami na hp itp ? Czy moge w eq +9 latać tam ebonitki itp . Fms sr +30 albo rib Aura P. A i jeszcze jak by ktoś mógł napisać tutaj co i jak jakie eq na poszczególny lvl.

Wbić 99lvl bez itenshopu - zapomnij.

na poziomie 80+ trzeba pakować w IS, bo ciężko się expi i w ogole..

Mówisz 50zł na miech?to smsem czy przelewem? :)

Pro eq za tanioche - nie ma łatwo, wszystko ma swoją cene.

Zależy jakie ty chcesz to ''pro eq''.

Jak chcesz teraz kupić taki pro item(wg.Mnie)np. Truciaka +9 sr 30+ to musiałbyś wydać majątek -.- ! (czasem cena takich itemów sięga 100kd)

Co do eq ;> Teraz jest tak że na 20 lvl są zmianki i dodania. Więc o to niech cie głowa nie boli :>

I w każdej chwili mogę kupić bodzie i robić trutke ;>

212z9rs.jpg

Opublikowano

Do 75 ci wystarczy HP i Abserwacja do PZ + Buff, pozniej jak juz do groty bedziesz szedl expic to bedziesz musial sie zaopatrzyc w jakies bardziej wybonowane Eq "ABS" :D

Opublikowano

Do 75 ci wystarczy HP i Abserwacja do PZ + Buff, pozniej jak juz do groty bedziesz szedl expic to bedziesz musial sie zaopatrzyc w jakies bardziej wybonowane Eq "ABS" :D

Bajorz wiesz że to nie ma problemu :>. Z ,,Eq'' Dlaczego? Jak wcześniej wspomniałem moge sobie bonować eq robiąc ,,Noobki'' Expic je do 20 lvl i mnieć z tego zyski w postaci zmianek i dodania bonusu.

212z9rs.jpg

Opublikowano

99 lv bez isu da rede wbic ale to wiaze sie z tym ze trzeba cos kolo roku/2 lat leciec w nolife.Jezeli ktos pisze lub mowi ze 99 nie da sie bez isu wbic to chyba na plu skonczyl swoja kariere na 34 lv palac smiertelke na +5

Opublikowano

Jeżeli masz jakieś doświadczenie w grze i trochę bardziej ogarniasz to wszystko, to możesz wbić 99 lvl bez wkładu w IS, jednak to nie lada zadanie. Szczerze mówiąc sam kilka lat temu wbiłem bez ani jednej Smoczej Monety 82 lvl po czym zostałem okradziony. Zawsze możesz też skorzystać z darmowych SM, czyli wykonywanie ankiet, reklam, itp. ze SponsorPay i SuperRewards.

Opublikowano

Co ja pacze oO. ? Wypowiedzi co niektórych powinny być nagradzane +5 % do ostrzeżeń. Oczywiście że da rade 99 lv bez isa. :) Ale bd musiał sporo pracy w tą grę włożyć. Co nie jest opłacalne bo życie jest za krótkie na siedzenie kilka lat przed kompem i metkiem ;/

sygnatura1w.png

Opublikowano

Chcesz wydawać 50zł miesięcznie na początku i bonować eq ? Heh, jak zbonujesz pierwszy item za kilka miesięcy to napisz na forum, powodzenia ;) Moim zdaniem nie zbyt opłaca się zaczynać na Pl, ostatnio mieli wprowadzić 105lv postaci, nowe eq metki itp, ale chyba tego nie zrobili. Pograj sobie np. na Ravii, troszkę podobna do Pla

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...