Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ibot nie działa! problem

ozimczak13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, że gdy odpalam sobie Ibota wszystko sie ładnie ładuje, a gdy się załaduje BUM bot nie działa pokazuje mi 0 hitpoints 0 osłon 0 ładowni niektórych opcji wgl sie nie da włączyć no i nie lata .. ;( POMOCY!

Opublikowano

Ludzie błagam pomóżcie !

to jest przejściowe też tak miałem do wieczora się powinno naprawić samo :)

Opublikowano

Ja też mam podobny problem. Wczoraj od rana próbując włączyć opena wyskakuje czerwona ikonka. A biorąc pod uwagę, że strona profibota od wczoraj nie działa to wnioskuję, że przez brak połączenia z serwerem program nie może potwierdzić posiadania licencji :/

Opublikowano

teraz cracka ni uzywam ale pamietam ze kiedys mialem ibota z crackiem ze mi na zawsze chodzil ale to na innym kompie na którym niestety format teraz był ;(

Opublikowano

Wygląda na to, że ktoś zapomniał przedłużyć domeny i wczoraj domena profibot.net została wyłączona i na szybko przedłużona. Nie mniej jednak zanim domena będzie w 100% działać u każdego trzeba będzie poczekać minimum 48 godzin aż minie okres propagacji domeny. Stąd też u jednego strona może działać, a u kogoś innego strona i open ani ibot nie będzie działał. Trzeba czekać... :/

Opublikowano

Ogolnie strona nie działa :)

A jak bot ci nie działa to reinstal

PS.

#Stim , od kiedy stałes sie moderatorem jestes wgl wkurwiajacy :)

# Zaraz % polecą za stwierdzenie faktu napewno hah ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...