Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Patch notes 3.03

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za słaby nerf dla Dariusa. Ja bym dał większy troche

Przecież darius nie dostał nerfa praktycznie... W TF te 12 sekund spokojnie starczy noobkom na ks więc... A co do solo topa to te 100 sek da się normalnie przeżyć jak ult każdego innego champa co ma po 100 sek cd... zabijasz, pofarmisz, wracasz sie, jakiś poke, wbijasz i akurat masz ulta... tak więc to w ogóle nie jest nerf... nerf by był jak by mu np. zmniejszyli dmg ze skilli albo coś takiego a nie takie coś... to jest jakby tylko ,,mała pomoc''. PS Dla mnie to nie robi różnicy bo dla mnie darek był słaby, jest i będzie

Po co nerf dla dariusa, op nie był.

Już jest art iblitzcranka, skiny do sraki i quinn.,

True. Dla mnie to nie robi różnicy bo dla mnie darek był słaby, jest i będzie

@top Patch całkiem ciekawy :P Pare nerfów, parę buffów, standard plus te nowe pingi ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

nerf garena, no nareszcie, nie będzie już 1st banem na rankedach i znowu nim pogram :D darius - i tak był słaby, cieszy mnie buff Janny bo faktycznie monsun miał za duży koszt :D

16k7y4p.png

Opublikowano

klikasz v, i pokazuje ci się takie menu do wyboru

Już ogarnąłem, i musze przyznać - riot sie postarał, przydatne , chociaż skomplikowane dla niektórych graczy - co dzisiaj widziałem

@lol3km4tt

Masz około 110 postaci i już wszystkie Ci się znudziły?

Opublikowano

nerf dla ostrza krola ,why? ja sie pytam why? co ja bede skladal na junglerow? why? co to ma k*rwa być? nerf jak ch*j dla takich postaci jak vi ,rengar ,itd...

nerf garena wreszcie ,dosyc spory

ogolnie zmiany nie sa zle ,nierozumiem tego od tryndy

­

Opublikowano

Ten od tryndy bo AP Trynda został FoTM.

BoTRK jest teraz tak dobre jak niegdyś madredy. Zauważcie, że aktyw zabiera przeciwnikowi 15% max HP (w obrażeniach fizycznych więc kontrą jest armor) a daje nam. Dodatkowo buduje się go z samych tanich podstawowych itemków: 2 x Długi miecz i 2 x sztylet.

wikmk9.jpg

Opublikowano

BoTRK jest teraz tak dobre jak niegdyś madredy. Zauważcie, że aktyw zabiera przeciwnikowi 15% max HP (w obrażeniach fizycznych więc kontrą jest armor) a daje nam. Dodatkowo buduje się go z samych tanich podstawowych itemków: 2 x Długi miecz i 2 x sztylet.

Nowy core item dla Irelkii <3 !

Opublikowano

Mam pytanieeeeee.

Kiedy wychodzi ten Quin ?

Słyszałem, że mają jakiś błąd z postacią. Będzie na dniach, a może nawet dzisiaj.

Opublikowano

Taka prawda. Riot się skupił na dariusie bo jakieś lowy nie dają sobie rady kontra niemu i od razu nerf, nerf, nerf.

Darius nie jest op, i nie będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co do postaci to dobrze zrobili, balans lepszy. Co do pingow to sadze ze to niepotrzebny duperel na 1-20lvl normale, by gracze wiedzieli o co chodzi pingującym

xxx

Opublikowano

Nowy core item dla Irelkii <3 !

dawno jzu byl ,stary byl lepszy

5% aktualnego zdrowia rzeciwnika boli vi i innych niestety np: irelie wymieniona powyzej

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...