Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4 Story GoH (PvE) Hamachi.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, ściągasz po prostu te pliki od Tomka, instalujesz. Potem wrzucasz tego .bata do folderu z grą nie pl'em ! tylko tego od Tomka

Opublikowano

Instalujesz tego klienta z linkow bez paczowania i do niego wklejasz bata 4s pl nie ma z tym nic wspolnego...

Dac filmik jeszcze nei ogarna...

Opublikowano

bez dedyka nie ma sensu tam gra :/ jeżeli tydz gry bedzie jeszcze tylko :/ ale znów nie ma się co dziwić tomek musi cały dzień przed pc siedzieć xD nie fajnie ma chłopczyk xD

Opublikowano

Jezeli pc jest on nie znaczy ,ze przy nim siedze ;P

zreszta i tak spedzam caly dzien przed pc - szkola a jak jestem na silowni to pc chodzi pf.

Opublikowano

tomeczek a powiesz jak zainstalowac klijenta co zrobic z tymi 3 partami? pozatym nie mozesz zrobic tak ze jesli włacasz server o 7 idziesz spac i o 16 wlaczasz to neimozesz wlaczyc serva od 7 i niech serv bendzie wlaczany?

Zaplacisz mi rachunki za prad? skoro jestes za tepy na instalacje wciskajac dalej dalej dalej to nie graj.

moze zrob serwer no hamachi

Po oc server no hamachi, jak zrobie przez portowanie na modemie pc i tka musi byc on zeby dane zostaly wporwadzane do abzy danych, wole uz miec hamachi wtedy mam lepsza wizje ile osob gra...

Opublikowano

Server dosyc ok w weekedny da sie ugrac ale w tygodniu server on od 18 do 19... w weekend oplaca sie tylko grac ;D

Czasami jest od 16-17 to zależy od tego kiedy tomeczkoo włącza pc.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Full sieci na hamaku :(

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Tomek wam nie powiedział ale w piątek server zmienia sie na pvp

bendzie na start:

90lv

eq pvp

kowal 100%%%!!!

Szkoda bo dobrze jest jak jest (przynajmniej ja tak sądze).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Chciałbym wejść na serwer, nie ma nikogo kto nie gra? a jest w sieci?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

polecam wchodzic od pon do piątku tak o 8.00 wtedy ,,Dzieci'' idą do szkoły i hamachi wolne

z moich obserwacji wynika ze ludzie wchodzą na hamachi ale juz z niej nie wychodzą tzn nie grają a zajmują siec hamachi all zajente a jest miejsc na 35 osob a na servie jest jakeis 10 osob...

Teraz eq all +24 da sie zrobic w 1h a ogarnienta cała postac (skile eq itp) 2h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...