Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usuwanie chłamu reklamiarzy

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale po co to w sugestiach? ;-) Przecież sprawa dotyczy tylko teamu, więc można było o to zapytać gdzie indziej ;-)

Mimo wszystko, nawet jak już mnie to nie dotyczy, ja zagłosuje na tak. Jeszcze dobrze pamiętam, jak na starym kompie męczyłam się, by usunąć wszystkie posty bota, a kiedy nie działała zawartość to już naprawdę było ciężko.

To bardzo ułatwi wam prace.

Opublikowano

Ale po co to w sugestiach? ;-) Przecież sprawa dotyczy tylko teamu, więc można było o to zapytać gdzie indziej ;-)

Mimo wszystko, nawet jak już mnie to nie dotyczy, ja zagłosuje na tak. Jeszcze dobrze pamiętam, jak na starym kompie męczyłam się, by usunąć wszystkie posty bota, a kiedy nie działała zawartość to już naprawdę było ciężko.

To bardzo ułatwi wam prace.

Jestem bez rangi, a znając życie nikomu nie chciałoby się ruszyć żeby to tam napisać i polepszyć swojej sytuacji :D

Opublikowano

Jestem bez rangi, a znając życie nikomu nie chciałoby się ruszyć żeby to tam napisać i polepszyć swojej sytuacji :D

Napisałeś do kogoś?

Po przemyśleniu tego, jestem na TAK ;).

Opublikowano

od czego są moderatorzy ,niech usuwaja jak jest

nie

Od odwalania czarnej roboty w działch co nie oznacza, że nie mają prawa do ulg i pomocy, jeżeli jest dostępna.

Co do samej sugesti - TAK.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, była taka opcja. Invision wywaliło ją od wersji 3.3.x wraz z nowym systemem ostrzeżeń. Przywrócenie tego rzeczywiście mogłoby wpłynąć negatywnie na działanie forum, bo tabela z postami ma już troszkę tych rekordów. Można pomyśleć o jej przywróceniu, ale trzeba to przeanalizować.

Na dzień dzisiejszy GMoiwe z dostępem do ACP mają możliwość usunięcia całej zawartości danego usera, więc jeśli ktoś naprawdę mocno zaspamuje to odezwijcie się do któregoś z GMów.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...