Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie broni!!!!

MrBober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupujcie żadnych wklejanych broni, ponieważ w czwartek o 23 wychodzi nowy patch w którym bedzie nowy system i nie bedzie sie dalo wklejać broni a co na dodatek wszystkie konta z wklejonymi broniami zostaną zbanowane wiec jeżeli nie chcecie stracić konta to usuńcie wklejone bronie.

Opublikowano

Hehe, ale niektórzy się nacieszyli tym xD A teraz...

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

Buhahhaha;D to jest gówno prawda buahaha;D juz takich ,,legend" slyszalem chyba 20. Wklejam i bawie sie broniami od 2 miesiecy i nic. Nie martwcie sie.

Opublikowano

Ale pierdolenie. Nawet na oficjalnym forum WR nie bylo o tym slowa.

Co wiecej, sam napisalem, ze ktos robi takie numery i nikt na to uwagi nie zwrocil.

Ostatnio byl jeden temat, ze koles widzial kogos z famasem na 1 lv. Po prostu stwierdzili ze zwykly hack i tyle.

A nawet gdyby K2 sie dowiedzialo (ale skad?) to by nie wypuszczali patcha ma szybko.

Zreszta... nawet gdybyscie mieli dostac bany to zapewne nie pierwszy raz.

Opublikowano

Ale własnie jak wyżej pan ja robie bronie od wielu miesiecy K2 niby wiedziało pisali że po uptade nie bendzie działać a działało zobaczymy chyba dziś powino być uptade to zobaczymy czy bendzie działać ;]

Powiem tak Programowanie wymiata

:}:}:}}:}:}:}:}:}:}:}:}:}

DZieci neo !!

37df0be59e6876bem.gif

1999f6c71de8c4b97b8145e91abd46fe0.1.gif

Opublikowano

To ja wasz były pan i właTca Omfg oznajmiam wam: TEN BUG JEST NIE DO WYKRYCIA! PunkBuster wykrywa te bronie jako standardowe, więc jedyna szansa na załapanie bana to spotkanie GM'a! A ten cwel pierdoli głupoty pewnie dlatego że wkurwiaja już go takie osoby, więc chce was przestraszyć i jakby "kazać" wam zdjąć bronie z kont.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Trzeba się z tym zgodzić, ten bug jest w pełni używalny przez masę osób, szczególnie z polski. A co do patcha nie prawda że wychodzi update, jeśli by tak było dawno już ci wklejacze byli by napiętnowani przez 100% fair graczy o to że patch idzie i lepiej niech kasuje broń.

Opublikowano

żaden patch nie przyjdzie bo z założenia nie wykryją tego, sam jeszcze nikt mi nie dodał broni czego żałuje ale mogę zaryzykować 12lvl i wam powiem czy mnie zbanowali czy nie

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Tak jak to powiedzial xxwachuxx. Te bronie sa itemami standardowymi. O kodach broni standardowych, tylko o wygladzie, mocy i dźwięku tej, którą akurat gramy. I żaden patch czy update tego nie zmieni. Musieli by skasowac calą baze danych i wszystkie bronie. Wtedy ,,moooże" by im sie udało to powstrzymac.

Opublikowano

jezu ! nic nie wejdzie! myslicie dlaczego taka plota jest np. byl kod : ILOVETHEMEDIC .. kazdy myslał ze jest na minki itd.

tak samo alt + f4 = super gun^^

chodzi o to ze 90% hackrow to dzieci neo wiec latwo ich wydymac:D co widac wyzej

bronie byly sa i beda!

Opublikowano

Ja pierdziele, ale tutaj są nooby.. No masakra. Kod ILOVETHEMEDIC był w dniu walentynek. Wtedy dostawali wszyscy medic boxy na 1 tydzień. Na medic boxach zamiast krzyżyka były serduszka. Ja pierdziele i wy sie uznawacie za fachowców. A tak poza tym to żadnej wzmianki nie ma o patchu na warrock.net, a to jest jedyna oficjalna strona War Rocka, więc takie historyjki wyzssane z palca to możecie sobie wsadzić. Jeszcze sie moge założyć ze nic dzis nie będzie.

A ten kto ten temat napisal to pewnie zazdrosci innym broni i wkurzają już go, dlatego wymyślil takie cos, zeby ci co nie umią wklejac broni stracili je. Taka jest prawda

Opublikowano

Bobik jestes 1 osoba myslacaw tym temacie! o to mi chodzi!

nie bedzie tego ! k2 tego nie wykryje bo sie nie da!

oni zmieniaja ci z k2 na np. famsa standart item! tyle ze nie mozesz teog zmienic a tak to god:D

Opublikowano

No, dzieki ze tak mowisz. BO tutaj naprawde nooby sa same i dobrze wiedziec ze ktos tutaj jest dobrym graczem. Myślałem, że oprócz xxwachu to tutaj same cioty sa. Ty jestes 2 osoba myslaca;D

Opublikowano

Oczywiście było tak jak ja mówiłem. Nic nie wykryło. Co za nabsy nawet program ten sam dziala

Opublikowano
jezu ! nic nie wejdzie! myslicie dlaczego taka plota jest np. byl kod : ILOVETHEMEDIC .. kazdy myslał ze jest na minki itd.

tak samo alt + f4 = super gun^^

chodzi o to ze 90% hackrow to dzieci neo wiec latwo ich wydymac:D co widac wyzej

bronie byly sa i beda!

volcik co do tego kodu to nie zadna plotka. Sam go wpisalem i mialem mdic boxy.

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja już wogle nie wklejam od jakiegoś miesiąca lub więcej niepamiętam dokładnie ale straciłlem na wklejaniu ok 10 kont więc nie wklejam już.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

wklejanie dziala ale dostaje sie komunikat PLEASE LOGIN IN NORMAL PROCEDURE NIE MOGE ZROBIC ABY WKLEJKI DZIAŁAŁY

JAK KTOŚ BY MÓGŁ MI WKLEIĆ DAM 5* PISAĆ NA GG 9950725

Opublikowano

Można kto powiedział że nie?

Tylko musisz mieć UCE-Undetected Cheat Engine niewiem z kąd ten programik mozna kupić/załatwic

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...