Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elitemt2 Pu-kong

Piotrek021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 104 lvl i gdy przenosze sie malzenstwetm to zaraz mnie cofa do m1 (nawet nie zaczne bić i od razu cofa) :( . Znacie może jakiś sposób aby tam "pozostać"? Widzialem jak lataly tam lvle mniejsze niz 110 ale nie chcieli zdradzic tajemnicy. Na pk wyexpie 110 w niecałe poł h a w av2 to jest kilkanaście godzin expa ;( Proszę o pomoc :D

c(:

Sura BM 58 lvl Exandros OFF
Ninja Dagger 121 lvl EliteMT2 OFF

Szaman smok 104 lvl EliteMT2 ON

Opublikowano

Przenoszenie przez PT chyba juz nie dziala na tym serwerze ;( mam dowodzenie na m4 i nie dziala, ale ja tam sie normalnie przenosze przez obraczke ale zaraz cofa macie moze jakies propozycje?

c(:

Opublikowano

Nie rozumiemy sie troszke:D Ja sie normalnie przenosze przez małżenstwo ale moze znacie jakis "bug" by serwer nie przenosił nas do m1, wkoncu lataly tam jakies 108 wiec jakos sie da:D

c(:

Opublikowano

Wątpie, że się da ale ja jak expiłem ;) to robiłem tak, że na jednym oncie brałem dużego spota i jak go już wziałem to przyzywałem swojego 2 chara ;) i wtedy ten dostaje expa ze spota a potem tepa go do m1 wiem dużo jeb*** się ale to lepiej niż męczyć się kilka godzin w v2. ;)

Opublikowano

Nom tez tak robie ale to jest żmudne strasznie:/ I małoowocne ;) żeby on chociaż tam z pol minuty stal a jego cofa po 3s ;(

c(:

Opublikowano

Heh próbowałem handlem bugować żeby nie tepło:D Nie działa ;( Jakies inne pomysly? :D

@Edit:D

Chyba mam sposób jak sie sprawdzi jutro wieczorem Wam go zapodam w tym temacie:D

c(:

Opublikowano

Yo, tak to jest jak sie tematu calego nie przeczyta i postami miota. A więc zrobiłem tak mąż expi na "spacji" w pk oczywiscie pele co 7s oraz autopot, otwieram drugiego metka (zona ponizej 110) i na pierwszym miejscy (pod1) wkladam obrączkę, nastepnie pobieram easyclicker i ustawiam zeby klikał na obrączke co 7s ( sprawdzone!!) w ten sposob postac z lev mniejszym niz 110 jest cały czas na pk, czyli jestem na pk daje teleport znowi na pk 4-5 s i znowu teleport na pk, W ten sposob nie dociera co prawda caly exp, moze nawet mniej niz polowa ale 104-110 w poltorej godziny:D

c(:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...