Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TibiaTek Bot

NodyG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

am pytanie co do TibiaTek Bot. Lubie go, ale narazie nie wiem jak ustawić żeby jak zobaczy potworka uciekał przed nim <żeby nie byli w zwarciu> a jednocześnie atakował?

Opublikowano

Ja mam dla ciebie taka propozycje,chodź na zwykle dwarfy i tam exp do 40+ ja sam od 10lvl do 43lvl na TibiaTek Bot,a zapomniał bym o profesji:Sorcerer

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

Tak, up to rzeczywiście dobre rozwiązanie. Najlepiej bocić na jakichś zwykłych dwarfach, rotach itp. Przecież nie poexpisz na bocie na guardach bo to pewna śmierć na low lvl.

Opublikowano

Narazie żaden bot nie ma idealnego Cave Bota dla profesji uciekających, np. Druid.. zbyt wiele zmiennych jest brane pod uwagę.. więc tak jak radzili exp do 13 lvl na trollach, zmień różdzkę i później na dwarfy/roty i od ~21lvl na soldy również ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

każdy expi czym uważa za najlepsze dla niego ja lubię sorca inni druida a jeszcze nastepni knighta każdy ma swoje zdanie co to profesji gdyby każdy grał taka sama profesja to by bylo źle jak by wszyscy knighci byli,brakło by broni xD

pozdro Neony.

@down

Ja swoim sorcererem w tydzień od 0 do 43lvl

a Knightem do prawda 52lvl w tym samym czasie

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

Ta masz racje ale knight do botowaniea najlepszy no chyba ze druid ? 8|

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000