Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co poprawić w EQ?

alojzy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Co wymienić w moim eq? Szału nie ma ale każdy ma to, na co go stać :)

Posiadam 57lvl oraz takie eq

Smocza+6 2k pż

rib +9 sr+30

srebrna +9

żelek +9

okrągła +8

buty +3 500pż

kolczyky ebonitowe +6

Do wydania mam 20kk, jesli sprzedam parę itemków to 25kk

Myślałem nad wymianą butów na 2k pż lub ebo. Co wy na to? Do niedzieli powinien być 61lvl więc muszę brać też pod uwagę rzeczy na ten lvl :)

pozdrawiam i czekam na odp

Opublikowano

Sry za niedokładny opis :) Serwer solar. Naszyjnik posiadam ebonitowy 1k pż więc szkoda zmieniać na te 1.5pż bo w sumie zbyt wiele to chyba nie doda? Butki oczywiście do wymiany ale kupić fenki 2k pż to chyba wydatek większy niż 20-25kk? W sumienawet takich na solar nie widziałem ;/

Opublikowano

Sprzedaj aktualną zbroję i kup tą na 61 lvl z 1.5 k PŻ i ulepsz do +7/9. Przydadzą Ci się też ebony +9 oraz tarcza z NNO, bo bez niej ani rusz. Na początek trochę zarób, np. na fishbocie, a potem myśl o lepszym ekwipunku, bo 20kk na solarze to prawie jak nic.

Opublikowano

Nie wiem na jakim serwie grasz bo na niektorym tyle kasy do duzo a na niektorym malo.

Podstawa sa ebo +9!

Skoro chcesz wbic 61 Mozesz zaopatrzyc sie w tarcze +9 na 61 ale to w 2 kolejnosci.

Nie wspomniales nic o naszyjnku wiec moze warto by tez kupic jakiks z hp.

Buty narazie mozesz sobie zostawic jakie masz byc moze wyleca ci jakies z wieksza iloscia hp. Jakies dobre buty sa drogie wiec mozesz sie zastanowic co najwyzej nad jakimis 1-2k hp

u1lc.png
Opublikowano

Elo. Co wymienić w moim eq? Szału nie ma ale każdy ma to, na co go stać :)

Posiadam 57lvl oraz takie eq

Smocza+6 2k pż

rib +9 sr+30

srebrna +9

żelek +9

okrągła +8

buty +3 500pż

kolczyky ebonitowe +6

Do wydania mam 20kk, jesli sprzedam parę itemków to 25kk

Myślałem nad wymianą butów na 2k pż lub ebo. Co wy na to? Do niedzieli powinien być 61lvl więc muszę brać też pod uwagę rzeczy na ten lvl :)

pozdrawiam i czekam na odp

po 1 bo butki zmienilbym na 1k/ 1.5khp

ebonki jakie 8/9 zalatwil

a w smoczej wbil kd defa + speeda najlepiej no chyba ze masz potki bo ja jak gram nie lubie wolno smigac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...