Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Laptop HP Pavilion Dv6

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z laptopem Hp i nie wiem co zrobić. Chodzi o to , że laptop strasznie muli i nie idzie czasami go włączyć ;/. Są 2 opcje ... Albo wysyłam go do naprawy (prawdopodobnie jest gwarancja jeszcze ) albo sam próbuję coś zrobić... Nie znam się na systemie i naprawianiu go za bardzo dlatego zwracam się do Was :))

Modki to dźiffki

Opublikowano

system nie należy do gwarancji, za taka usługę się płaci łącznie z dostarczeniem, w sumie i tak wyjdzie więcej niż kupno nowego systemu

masz recovery odzyskaj system od podstaw albo znajdź kogoś kto ci zrobi porządek w syfie który pewnie od dłuższego czasu gości u ciebie w systemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przywracanie systemu nie działa mi , a jak wcześniej pisałem , nie znam się za bardzo ;//

A przywrócenie systemu od podstaw by było dobrym pomysłem bo i tak o to mi chodzi ... ;d

Modki to dźiffki

Opublikowano

skad wiesz że nie działa skoro nie masz nawet pojęcia jak do uruchomić!

niech lepiej ktoś ci się zajmie tym, czy np zapłać w dowolnym komputerowym za postawienie systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...