Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] Laptopa :D

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile wycenicie laptop używany nie za często, zadbany (ocenie go jako stan idealny, nigdzie nie ma rys, na klapce również nie ma, laptop stał na pokładce chłodzącej od początku, więc kurzu w układzie chłodzenie laptopa nie powinno byc :D Parametry:

- Intel core i5-3210M

- Ati radeon HD 7670M (model z pamięcią 2 GB)

- Dysk twardy 1TB

- Ekran LED, rozdzielczość 1366 x 768 antyrefleksyjny (czy jakoś tak)

- RAM 6 GB (można rozbudować do 8 GB)

A i bateria była raz używana (podczas wyjazdu) więc pewnie jest jak nowa. Brak z nim problemów, gwarancja 2 lata (własna wymiana ram nie wpływa na gwarancje). Zainstalowany windows 8 64 bit, zawsze jak by był chętny (nie tu chce go sprzedać :D) to mógłbym jak ktoś by chciał windowsa 7 lub xp-ka zainstalować z jakimiś programami np. office professional plus. Jeszcze bym dodał np. plecak na laptopa. Na ile go wycenicie?

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

wejdź na allegro tam masz ceny w jakich kupi używane, przynajmniej połowę wartości nowego może dostaniesz bo to laptop głownie typu biurowego z nastawieniem na gry o średnich wymaganiach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wystawić bardziej bym chciał na np. tablica.pl Albo puszcze go faktyczne na allegro ustawie minimalna na np. 1500 zł i sprzedam go za ile ktoś da max. ;d Z BF3 z ustawionymi przeze mnie ustawieniami gra fajnie chodzila, tak samo jak crysis 2. Wypróbuje jeszcze crysisa 3, czy będzie też ładnie chodził. A i laptopa kupiłem za 2500 zl Mój laptop jest taki sam jak ten:

http://allegro.pl/laptop-samsung-np350v5-i5-6gb-1000gb-ati7670m-win8-i3057995325.html

Myślę, że gdzieś pójdzie max. w okolicach 2000 zł. słyszałem też o tym, że po wyjściu Xboxa 720 i PS4 laptopy (szczególnie intel) stracą na wartości. Nie wiem czy to prawda niestety

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Łapaj jego model:

NP350V5C-S09PL

:D

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...