Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FragFX

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FragFX i inne tego typu kontrolery tylko udają pada konwertując ruchy myszki, to musi miec negatywny skutek i odróżniać sterowanie od natywnej obsługi myszki, przy takich kontrolerach mikro lagi to norma

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czy warto? --> Co masz na myśli? (cenę, czy działanie tego urządzenia)

-Jak zaczynałem grać na konsoli w FPS'y to myślałem, że zaraz wypi3rd0le gałki z pada :P Ale po kilku dniach grałem już normalnie, i powiem, że mnie wygodniej się gra na padzie niż na ustawieniu: myszka + klawiatura.

-Nawet jeżeli na razie nie umiesz grać na padzie, to nie kupuj. Spytasz pewnie dlaczego? --> Dlatego, że z jednymi grami działa to lepiej, z innymi gorzej. Czy wygodniej grałoby Ci się na takim ustawieniu nisz padzie? Wątpie. Jakbyś chciał jakieś klanówki rozgrywać na poważnie, to Cię ludzie wyśmieją, że z tego typu urządzeń korzystasz. Na jakiejś aukcji widziałem tekst, że dzięki takiemu urządzeniu uzyskasz miażdżącej przewagi / uzyskasz miażdżącą przewagę (nie wiem jaka jest poprawna odmiana ^^) na polu bitwy, dawno się tak nie uśmiałem :P

Mam nadzieję, że zatrzymałem Cię przed wydaniem niepotrzebnie 200 zł :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...