Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z giftcode na minecraft.net :(

BlueXephos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem wczoraj oryginalne konto na minecraft.net. Wszystko zrobiłem wpisałem giftcode i jaki chce nick. Więc już cały dzień czekam na mail potwierzający ten nick i nadal nic. Nie moge sięzalogować na minecraft launcher bo pisze mi że ten nick wymaga potwierzenia na mailu. I boję się że straciłem to 80 zł.

PS:. Mam poczte na g-mail podobno usuwa spam często czy to prawda czy poprostu minecraft coś spierzył?

Opublikowano

napisz do supportu na minecraft.net na pewno tam Ci pomogą . Nie martw się nie ma opcji straty pieniędzy :)

Tak wiem że nie ma takiej opcji bo i tak bym do tego nie dopuścił ale jak do nich napisać bo nie znam e-mialu. Poszperam na stronie. Albo byłbym wdzięczny jakbyś podał :)

Opublikowano

Ludzie po co wy kupujecie te gift cody?Skoro mozna kupic od razu minecraft na konto na ktore jestes zalogowany?
Nie dosc ze szybciej to od razu ci aktywuje to konto wiem bo sam kupowalem od razu na konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...