Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy potrzebuję buffa?

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moje pytanie, narazie mam 25lvl, ale czy na wyzszych lvlach 65+ buff jest konieczny ? Czy bede mogl isc do v2 i dawac rade spokojnie spot szponow ( mowie o lvl 65 mental z eq +7-9) bez bufa ?

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Bez buffa nie ma takiej sily byś dał rade chyba że masz jakieś eq z kosmosu O,o . Ale z buffem najlepiej.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Najlepsze wyjście jest zrobienie buffa na małym poziomie, aby móc expić w PT z Nim. Odpowiadając na twoje pytanie, buff nie jest konieczny, ale się przydaje do expa/dropienia.

Opublikowano

Buff jest potrzebny już od 35 lvl, kiedy wyruszasz na BO, więc powinieneś go stworzyć lub, jeśli masz pieniądze, kupić na allegro za kilka złotych (wydatek na pewno 'nie rozsadzi' Twojego portfela). Orki to Orki, nie mówiąc już o V2, tak jak napisałeś. W lochach bez buffa przynajmniej 35% będziesz miał ogromne problemy, jeżeli nie masz odpowiednich bonów (to dodatkowe koszty).

Opublikowano

Buff na małym lvlu jest średnio potrzebny.Na 50+ nie zaszkodzi zrobić buffa :]

Jeżeli posiadasz postać 65+ to buff jest NIEZBEDNY ! DT/exp...

Opublikowano

Też zawsze grałem bez buffa i sobie w miarę radziłem. Jednak na globalu, gdy pierwszy raz wbiłem do V2 to nie wyobrażałem sobie expienia bez buffa. Dawało to niesamowitego kopa! Szansa na cios krytyczny, oraz blok ciosów sprawia, że postać jest wydajniejsza o 30/40%, a to na prawdę sporo.

Opublikowano

Przydaje się, ale nie jest niezbędny. Miałem mentalem 850 defa, rib+9 sr34 kd+4, hp około 14k+ i brałem prawie cały spot szponów największy bez buffa. Defa tak dużo, bo wierzchowiec 150defa, więc tyle aż nie będziesz miał. Zrób ciało na M7 przynajmniej i radzę zrobić buffke chociaż 35lv 2xm1 albo czytać jej ku, są tanie

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Znaczy do momentu aż zaczynasz V2 pająki to buff jest podstawą, chyba że masz tak jak wyżej napisane" eq z kosmosu" to nie potrzebujesz :)

Ale Buffek zawsze się przydaje, do v2 starczy Ci 48 lv buffa :) Wtedy masz all skile na M i już. Ważne jest to żeby w miare możliwości zapewniać mu Bony do INT'a, co większa wartość Buffa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...