Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer VPS - czy się opłaca?

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy opłaca się kupować serwer VPS ten za 38 zł ze strony exone.pl lub za 29 zł ze strony http://ultimahost.pl/vps. Czasami bocę po 24 h a czasami po 18 h, boty puszczam na laptopie. Czy na takich słabych dosyć parametrach serwerów, które oferują te serwisy pójdzie mi Ibot + PBDO-bot lub PBDO-bot na 2 kontach?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Według mnie opłaca się kupować VPSa. Bot śmiga 24/7 a ty masz wszystko w d... Wiele razy kupowałem na exone tego za 38 zł i bez problemu śmigał pbdo + ibot lub ten crack pbdo.

reklama

Opublikowano

Czyli wziąć exone?

94101140878625776961.jpg

czy ultiamte host?

77598668077527044510.jpg

Ultimatehost ma lepszy RAM ale mniej miejsca na dysku. Doradźcie co wziąć.

silvertcsax.gif

Opublikowano

a jak myślisz?weź ulti, masz więcej ramu, procek taki sam, transfer większy i o 40gb dysk mniejszy ale to tam mało ważne jeśli puszczasz boty ;)

Opublikowano

A zamawiał już ktoś z was z tego serwisu? Bo co gdzieś widzę to się wszyscy jarają tym exone. Może na tym ultimatehost jest jakiś haczyk?

silvertcsax.gif

Opublikowano

A zamawiał już ktoś z was z tego serwisu? Bo co gdzieś widzę to się wszyscy jarają tym exone. Może na tym ultimatehost jest jakiś haczyk?

Kumpel ma i chwali, 3konta na PBDO latają bez lagów, zacinek

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Już wiem w czym jest haczyk. To za 29 zł jest na LInuxa na Winde kosztuje 89 zł na miesiąc:/ Czy na linuxie pójdzie ibot + pbdobot?

silvertcsax.gif

Opublikowano

A jak jest z tym transferem na exone. Jeżeli go się przekroczy to odłączają neta czy tylko zmniejszają prędkość?

Jeśli pomogłem daj Lubię to

Opublikowano

koniecpolski podeslij mi screena w którym miejscu win jest za 29 zł.

48306139384750950525.jpg[/s

26715589441054492239.jpg

hahahah :D Koniec widze ryzykant z linuxem : D

PS. Koniec nie kompromituj sie, rozumiem ze chcesz wygrac konkurs, ale jak juz to sie przykladaj a nie spamisz bez sensu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...