Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabezpieczenie Clienta - MoleBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj pokaże wam jak za pomocą programu MoleBox możecie zabezpieczyć swojego Clienta:

Oto filmik na którym przedstawiam w jaki sposób możemy zabezpieczyć Clienta.

Wszystko Wyjaśnione Linki w Spoilerach + Opis Błędu :)

http://www.youtube.com/watch?v=X8kr_wUyLWg

Link Do MoleBox'a + patch

Skan Pliku + Wyjaśnienie.

https://www.virustotal.com/pl/file/3ce45f740b78b637e621ec92b285c7bbc632fd56fbf02b1490e88d2cc3e2627c/analysis/1362054328/

Co do skanu ... tutaj pokazuje że 19 AntyWirusów na to Reaguje no ale każdy pokazuje co innego
i tutaj teraz pewnie zapytacie jak to możliwe?

Wyjaśnienie jest proste Struktura [podstawa] patcha przypomina podstawę wirusa [jak 99% Crack]
i dlatego skaner wywala tyle dziwnych wirusów.
Program jest bezpieczny Jeżeli boisz się to nie ściągaj a nie drzyj się po mnie bo tutaj jest wirus.
Chcesz przeskanuj go sam w AW jest Opcja [Czy mam dodać do wyjątków]
Jakoś xenox używa tej samej metody ale nikt się o to nie pluje :)
to jest dokładnie ten sam program który wykorzystuje serwer xenox i nie tylko On

Co Ciekawe przy McAfee pokazuje Wirusa a ja mam tego AntyWirusa i jakoś nie Reagował na niego

Nawet na Filmiku widać :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te zabezpieczenie jest beznadziejne.. :< Polecam Themide... ;]

Wcale nie jest :) Wystarczy Umieć się tym dobrze posługiwać.

Wy nic tylko Patchery w WB a to SYF :-) ja np mam w Delphi jest on o 100% Lepszy bo nie wymaga żadnych Poprawek.

Z czasem pokażę jak zabezpieczyć tym DOBRZE Clienta.

edit;

Mała podpowiedź zamiast do BIN dodajemy do Archiwum a następnie zamieniamy to w Bibliotekę Systemową dll ;) i już za pomocą MoleBox masz w 100% Zabezpieczony plik. z Pliku dll tak jak z exe nie da się wydobyć źródła ;)

a jeszcze aby było ciekawiej zmieniamy format Biblioteki na np eix :) lub samo EPK i już :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja osobiscie bawię się tym programikiem i uważam że jest bardzo dobry tylko trzeba nauczyć się kilku sztuczek. Poradnik dobry dla osób które zaczynają zabawę dam lajka :-)

Opublikowano

heh nwm po co to udostępniłeś :( szkoda trochę no ale ja mam jeszcze kilka własnych zabezpieczeń których nie dostaniecie xD (dzięki za patch nie mogłem go znaleźć )

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Molebox jest slaby.

W sumie nawet gdzies na kompie mialem do odczytu.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Wy nic tylko Patchery w WB a to SYF :-) ja np mam w Delphi jest on o 100% Lepszy bo nie wymaga żadnych Poprawek.

stwierdzanie, że jakiś język jest syfem bo nie ogarnia się jego podstaw/składni/funkcji/łotewa, bezcenne. To ja stwierdzam, że wszystkie linuxy są dla plebsu, bo nie ogarniam pisania skryptów w shellu. Windows najleprzy!

Sposób zabezpieczenia moleboxem jest mi znany nie od dzisiaj, ale dla nowicjuszy się przyda

57199140501148694665.png

Opublikowano

stwierdzanie, że jakiś język jest syfem bo nie ogarnia się jego podstaw/składni/funkcji/łotewa, bezcenne. To ja stwierdzam, że wszystkie linuxy są dla plebsu, bo nie ogarniam pisania skryptów w shellu. Windows najleprzy!

Sposób zabezpieczenia moleboxem jest mi znany nie od dzisiaj, ale dla nowicjuszy się przyda

Wybacz jeżeli uraziłem cię moją wypowiedzią ogarniam troszkę VB ale tylko podstawy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi wyskakuje taki komunikat jak chce odpalić

sgkf0z.jpg

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Mi wyskakuje taki komunikat jak chce odpalić

sgkf0z.jpg

Ciekawe Client oraz program działa na x86 i x64 bo robiłem na Moim kompie [64] oraz na Laptopie [86] i działało. Możliwe ,że masz coś z plikiem [exe][bin] nie tak uszkodzony albo coś.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak tylko Programy wyżej wymienione można odwrócić ich działanie bez dodatkowych skryptów, czyli zaimportowany skrypt można wyciągnąć. Z MoleBox też można ale do tego trzeba osobny skrypt a w przypadku MoleBox'a można to zabezpieczyć.

1390144171-U592769.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...