Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA parkour mod

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy znajdzie się dzialajacy parkour mod na MTA 1.3.1 :) ? Przydało by się wchodzenie po budynkach :D

I takze pytanko czy jest godmode na ta wersje MTA . Poniewaz wkurzaja mnie ruscy czy hiszpanie ktorzy lataja na godmode .. ( niesmiertelnosc )

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Nie znajdziesz Parkur moda na MTA. Bo MTA ma swoje pliki :D. A to jest uznawane jako czit na SAMP :D. A polskiego Parkura raczej nie ma. Ale jesli chcesz server to polecam BestPlay

Opublikowano

A sorry zapomniałem, że to na 1.3.0 xD. Osobiście wiem gdzie szukać jakiś hacków i polecam ci Ruskie strony. ( w google tłumacza dajesz haki do MTA tłumaczysz na rosyjski i w google :D ) Jak bym jakiś znalazł to bym musiał ci dać link do zewnętrznego forum. A nie chce aby wyszło ,że cię odsyłam. Bo na działające czit do MTA to trzeba porządnie się napracować aby znaleźć.

Opublikowano

Nie znajdziesz Parkur moda na MTA. Bo MTA ma swoje pliki :D. A to jest uznawane jako czit na SAMP :D. A polskiego Parkura raczej nie ma. Ale jesli chcesz server to polecam BestPlay

Polski server parkour istnieje, tak samo jak i mod. Tyle, że jest pod SA-MP, nie MTA. Nazywa się 3run4ever, wbij sobie tutaj http://lmgtfy.com/?q=3run4ever i w pierwszy link. Nie ma za co :D

9amUS1C.png
Opublikowano

Parkur mod jest pod SAMP. Tak ten też. Ewentualnie pod Singa. MTA ma swoje animacje biegu. Chyba ,że Założyciel na to pozwoli na parkur moda w senie będzie odblokowany,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...