Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moria

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie komentarze, obiecujemy, że serwer zostanie otworzony. Tak jak już ktoś na górze pisał na naszym serwerowym forum jest informacja, że wszystkie SM, które były zakupione na 1 edycji będą zwrócone.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nas znacie to wiecie, że wszystko dopinamy na ostatni guzik i zawsze startujemy i wszystko robimy na czas, które wam podajemy.
Teraz kilka informacji ode mnie. Wszystkie zmiany wprowadzone na Morii w drugiej odsłonie są opublikowane na naszym forum.
Całego clienta + pliki patchera + patchera przenosimy na inny hosting ponieważ tamten został zablokowany z powodu zbyt dużego i częstego transferu oraz podobno obciążenia procesora. Mniejsza o to zresztą został wykupiony inny bez żadnego najmniejszego limitu, więc bardzo szybko wszystko pobierzecie.
Pamiętajcie, że patcher działa tylko z naszym clientem.

Serwer startuje dzisiaj tzn. 01.03.2013r o godz. 18:00 - 19:00

Teraz pytanie czemu nie równa godzina? Już mówię, z racji tego iż jestem w pracy, a potem od razu jadę na uczelnię. Nie wiem dokładnie kiedy wrócę. Postaram się najszybciej jak się da i startować od razu o 18:00, ale mogę mieć poślizg ze względu na ruch drogowy ;).
Serwer został odmieniony i w pełni skończony. W prezentacji nie ma wszystkiego. Sporo rzeczy jest opisanych i pokazanych w filmie, więc zapraszam do jego obejrzenia.

Liczymy tym razem na o wiele więcej osób niż było za pierwszym razem i mamy nadzieję, że ta modyfikacja serwera przypadnie wam bardziej do gustu.

PAMIĘTAJCIE ROBIMY TO DLA WAS!

Punkty zakupione zostaną zwrócone na wasze konta Planet-Game, więc konta metina rejestrujcie właśnie z nich.

Tyle ode mnie, ja się z wami teraz żegnam, a więc.. Dobranoc.

Pozdrawiam
Paciula, Ekipa Planet-Game.

Opublikowano

Zagram !

Jak to jest ze staymi kontami ? Zostaną usunięte ?

Z góy dzięki za odpowiedź.

Są zachowane kopie postaci ale i tak z nich nie będzie już pożytku. :)

Zapraszamy na forum!

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To czego nie ma na PL`u wy nazywacie nowościami? Nowości to dla mnie unikatowe pomysły, nowością może być HMS i Zabójca Lwów ze średnimi czy ciekawsze pomysły zdobycia broni na 75lvl, a nie "nowe" bossy czy "nowe" bronie, które już każdy widział na innych serwerach.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

To czego nie ma na PL`u wy nazywacie nowościami? Nowości to dla mnie unikatowe pomysły, nowością może być HMS i Zabójca Lwów ze średnimi czy ciekawsze pomysły zdobycia broni na 75lvl, a nie "nowe" bossy czy "nowe" bronie, które już każdy widział na innych serwerach.

Dla Ciebie ciekawe pomysły to tylko te które wiążą się z brońmi?

Wybacz ale ja mam dosyć serwerów na których jest po 30 sztuk broni na 65 poziom i inne idiotyczne pomysły które tak właściwie nic nie zmieniają w rozgrywce.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zagram.

Najbardziej mnie zachecilo do gry na tym serwie....mala ilosc broni i maly max lv jak na medium, ale mam nadzieje ze exp bedzie co do lv przystosowany w miare dobrze.

Opublikowano

Dlaczego gdy próbuje pobrac autopatchera to nic sie nie dzieje? Klikam i nic. Nie chce się załadować. Naprawcie to.

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Widzisz i tu się mylisz, jak myślisz dla czego, rzeczy na serwerach metin2 (prywatnych) powtarzają się ?? Bo to Polska tu wszystko jest kradzione. Dlaczego ktoś kto atakuje ddos, czy kradnie unikalne rzeczy z serwerów, nie odpowiada karnie ? Ponieważ serwery nie mają wykupionej licencji od gameforge. Więc nie ma takiej nowości którą byś nie znalazł na innym serwerze.

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Dlaczego gdy próbuje pobrac autopatchera to nic sie nie dzieje? Klikam i nic. Nie chce się załadować. Naprawcie to.

zrobicie cos z tym patcherem? dajcie moze na jakis inny hosting np speedyshare czy cos

Opublikowano

Wszystkie SM zostaną oddane ? wątpie że mi oddadzą 4 tysiące Sm :)

Masz czym się chwalić naprawdę /Zachowanie pełne podziwu .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Nie polecam ... gildie miał GM i jeszcze sobie pomagał ... (legalnie bez navi) na bugach...

Z tego co wiem Altair ( czyt. Rexor ) jedynie posiadał cenne informację od administracji które sprawiły że jego gildia była najlepsza.

Mam nadzieję że poniósł konsekwencję swojej nieuczciwej gry.

Bo nikomu przyjemności nie sprawia rywalizacja z GM'em.

Zresztą GM powinni mieć zakaz gry na serwerze którym urzędują. :)

Mogą sobie przecież zagrać na innym ale jak ktoś uparcie się pcha tzn. że ma nieczyste intencję.

Mam nadzieję że Paciula coś z tym zrobi.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer Moria ! Serwer Dno ! Pozdro dla Paciuli i buziaków 100 ! ;* ;* ;.. 100:*

PS: Serwer max na miesiąc .

Pozdra''fjam'' <3

sygnatura.png

Opublikowano

Nie działa

Serwer jak i autopatcher działa prawidłowo. Zapraszam wszystkich do gry! ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Drugi start serwera póki co wygląda beznadziejnie...

Brak możliwości stworzenia nowego konta.

Stare konta są nieaktywne nie wiadomo z jakich przyczyn.

Do tego autopatcher trzeba ręcznie obsługiwać bo są pliki root które jak widać administracji CIĘŻKO było zapakować o folderu pack.

Jak na razie lipa.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer fajny teraz naprawiaja doline orkow. Tylko tez nie wiem czy mental to dobre rozwiazanie? czy przejsc na bodego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...