Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą przyszedł do mnie mail o zapłate 90zł z groszami dla tego serwisu, co lepsze ja tam sie nie rejestrowałem,

Co zrobić ? xD

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Naciągają ludzi na kasę, z takiej racji.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Taki syf jakich mało, synek miał to samo dwa lata temu. Nic nie rób, straszą tylko mendy jedne.

Opublikowano

Wystarczy wpisać w google "pobieraczek" i wyświetli ci bilion identycznych spraw. Niczym się nie przejmuj, nic ci nie zrobią, a e-mail wykasuj i najlepiej zablokuj od nich wiadomości.

7m9a.png

Opublikowano

Nie przejmuj się czymś takim. Straszą ludzi, którzy są skłonni uwierzyć w takie brednie. Prawda jest taka, że jakby poszła masowa skarga to pobieraczek by się nie pozbierał. Jeżeli wymagają jakiś większych opłat powinno być to wyraźnie zawarte gdzieś w widocznym miejscu, a nie pisać 'darmowe'. Po prostu oszustwo.

Opublikowano

kup parasol ochronny. nic nie będziesz płacił.

nic ci nie zrobią. sam mam do zapłacenia ileś złoty ale nic nie pisałem i się odczepili.

Opublikowano

Warjancie sprawa głośna z nimi była rok-2-3 temu, ale nadal próbują ludzi nabierać ;) Usuń ten e-mail, nie płać nawet, + kolejny co o sądzie Ci przyjdzie ^^

Opublikowano

Mi z sądem grozili a ja im taa ja tam nawet nie rejest.

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Ja miałem podobną sprawę z kancelarią Pro Bono tylko,że chodziło o zapłatę 700 zł(nawet jest jeszcze temat na forum)

Po prostu ich olałem

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja dostałem nawet 2 wezwania do sądu xD Nic nie rób, olewasz sprawę, nie płacisz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nawet kiedyś oglądałem chyba w programie Interwencja albo Uwaga, nie pamiętam ale był o tym reportaż :D Kolege to samo spotkało i to olał i nic bo to wielkie fake.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Cristiano napisz do nich e-maila:

,,Witam Serdecznie

Nie jestem instytucją charytatywną, ale jeżeli Państwo by chcieli mogę się skusić na to 15 zł i kupić Stoperan. Bo chyba Was tam kompletnie posrało.

Także proszę podać adres to ja prześlę"

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Do mnie list przysłali za to że siostra od nich pobierała że zgłoszą to na policję, to moi rodzice z tyym poszli na komende i powiedzieli żeby się nie przejmować. Nie mają prawa wyłudzać od nieletniego. Czyli nie masz się czym przejmować.

Opublikowano

Mi rodzice awanture zrobili jak ten emeil przyszedł ;d a potem sami sie z tego smiali ;) Najlepiej takich ludzi olac ;>

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...