Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer MineCraft 150slotów [Frakcje][mcMMO][MobArena]

rZYT1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tego serwera jeden z gorszych na jakich grałem. Admin nie ogarnia eventów , admini mają multi konta na które dają sobie eq i inne itemy oraz teleportują się do gildii innych graczy żeby przejąć ich gildie.Admin obiecuje też eq za zapraszanie graczy na serwer ale potem mówi że to była nieprawda i nic nie daje.

Nie wierzcie też w resztę postów która jest tutaj napisana ,że niby serwer fajny itp. ponieważ piszą to tylko adminowie i ich koledzy którzy dostają od nich eq lub gracze których admini oszukują obiecując im eq.

Nie polecam tego serwera

Po 1. Napisz mi tylko to kto z administracji ma multikonto.

Po 2. Eventy są organizowane praktycznie co 2 dzień.

Po 3. Administracja nigdy nie teleportuje nikogo do innych gildi po to aby ich przejąć, tylko po to aby sprawdzić czy nie mają wspomagaczy.

Po 4. Tutaj tylko 3 osoby z administracji dają Zapraszamy, reszty nie znam.

Po 5. Nikt nie dostał eq jeśli coś skapnij się że jest coś takiego jak SmSShop...

Po 6. Masz jakiś problem i jesteś cwaniaczkiem cho TS a jeśli by ci dalej coś nie pasowało możesz wyskoczyć.

To tyle z mojej stronki. Nie podoba się 1 gościowi serwer Nie moja wina. Każdy woli inny typ, on np. woli gdzie 10letnie dzieci są w administracji. Jego wybór no ale co się popisuje.

Do tego warn powinien być za post pod postem... Czytaj regulamin...

Edit@

Po 7. Widzę jesteś wielkim dzieckiem. Po tym że spamisz pod tematem znaczy że chcesz aby serwer upadł... Nie wiem czym ci zawinił ale nie martw się nie padnie :))

YtWnUHH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...