Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike Global Offensive : Pierwszy Cod Mod ?

logi123xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

**Witam, ja z takim zapytaniem jak wiemy, na upadającą już scenę cs 1.6, trzeba szukać czegoś nowego .

Kupiłem CS:GO zagrałem, jest ekstra. Lecz dręczy mnie jedno pytanie jak wiemy istnieje taki tryb gry jak CodMod .

Jak myślicie kiedy wyjdzie PIERWSZY CodMod do CS:GO i czy W OGÓLE wyjdzie ?**

**Zapraszam do DYSKUSJI .**

Opublikowano

Nie wyjdzie.

Czemu uważasz że nie wyjdzie to tylko kwestia napisania tego w sourcemodzie , tzn nie mówi tu o jakimś polaku bo raczej my to się tylko amxmodem zajmujemy ale ten evensript jakoś tak to jest możliwe :)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

W go nie ma takich możliwości jak w 1.6. Jeśli wyjdzie, to na pewno nie szybko. GO to zupełnie inna gra niż 1.6. Nie zostało tam nic (oprócz map i opcji) ze starego, dobrego cs'a. Jedyne wg. mnie co może wyjść ze znanych modyfikacji, to deathrun (chyba nawet już jest. nie gram na publikach w cs:go). Kz jest, hns jest, dm jest, aim/hs jest i więcej nie potrzeba (imo). Niech tak zostanie. To ma być do cholery strzelanka, a nie jakieś mmo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Bo Rozumiem, że do cs'a 1.6 zrobili amatorzy Cod Mod'y ?

czy to amatorzy to ja nie wiem.

W go nie ma takich możliwości jak w 1.6. Jeśli wyjdzie, to na pewno nie szybko. GO to zupełnie inna gra niż 1.6. Nie zostało tam nic (oprócz map i opcji) ze starego, dobrego cs'a. Jedyne wg. mnie co może wyjść ze znanych modyfikacji, to deathrun (chyba nawet już jest. nie gram na publikach w cs:go). Kz jest, hns jest, dm jest, aim/hs jest i więcej nie potrzeba (imo). Niech tak zostanie. To ma być do cholery strzelanka, a nie jakieś mmo.

może i racja.

ale możliwości w tym eventscript i source modzie są owiele większ niż amxmodzie.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Z tego co się orientuję to do CS:S nie ma Cod Moda więc chyba nie ma na co liczyć w GO. Po za tym raczej nie ma sensu robić czegoś takiego, Cod Mod był tworzony po to by dać graczom namiastkę Call of Duty w Counterze, bo to stara gra i opiera się na zabij/podłóż pakę/rozbrój pakę, a Source czy GO to nie takie starocie i tam już nie było sensu tego robić tym bardziej że masz przecież osiągnięcia- steam.

Co do dzisiejszych Cod Modów to jest gówno- im bardziej zmodyfikowany mod tym bardziej nie da się normalnie grać, teraz wbijając na jakiś serwer jest prawie jak na DM...

Opublikowano

No niby tak, ale przecież taki " DOBRY " CodMod, to też jest świetna zabawa niż tylko naparzanie się co rundo czyż nie ?

Też mi się wydaje, że mało jest szans aby wyszedł CodMod na GO no ale może, może. Dziękuje za tak liczną dyskusję !

Zapraszam dalej do dyskutowania... !

Opublikowano

Według mnie wyjdzie jakiś COD MOD, tylko sobie będziemy musieli trochę poczekać, zanim ktoś się tym zajmie.

Więc na pewno wejdzie taki mod, tylko nie wiemy kiedy, może za pół roku, a może dopiero za kilka lat - trzeba czekać :)

Pomogłem?

Kliknij "lubię to" -dzięki, też mi pomożesz :D

Opublikowano

Według mnie wyjdzie jakiś COD MOD, tylko sobie będziemy musieli trochę poczekać, zanim ktoś się tym zajmie.

Więc na pewno wejdzie taki mod, tylko nie wiemy kiedy, może za pół roku, a może dopiero za kilka lat - trzeba czekać :)

Dokładnie.

Opublikowano

Mało prawdopodobne, w CS:S jest znikoma liczba serwerów z codmode'm (4?) i to wgl nie przypomina codmoda.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 10 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

CodMod jest i się trzyma, został stworzony przeze mnie, wczoraj wystartował - wpiszcie w google: CodMod CS GO i pierwszy link jaki wam wyskoczy, tam się znajduje (;

Polecam ten serwer 0 lagów admini ogarniają jest og.I w końcu jakieś serwery cod zaczynają się pojawiać 

Opublikowano

Ja nie polecam od siebie.

Zapłacisz to sobie pograsz.

Klasa komandos widac u niego tylko defa/nóż/pistolet, stajesz w cieniu i już Cie niewidać i sobie zabijasz kogo chcesz.

Wbija sobie 1 lv i nawet skanem w noge pada na 1 strzała.

Dziękuje, nie wypał według mnie chyba że zaplaci sie to dopiero będzie można coś grać.

Opublikowano

Zgadzam sie z D3moniciem, gralem tam tydzien, wbilem 80lvl, ale szans zadnych z klasą premium nie ma. Rozumiem, że kto płaci ten wymaga, ale to jest ogromna przesada. Do tego perk jak Notatki Kapitana... Gościa, ktòry to dropnie nie zabijesz... Niedość, ze sam do Ciebie strzela to jeszcze odbija pociski.

Opublikowano

Tak, niewidzialność komandosa zostanie zniszczona w nowej edycji - 18.02.2014 oraz każdy kto go kupił będzie mógł wymienić na inną klasę premium.

YhNvaXz.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...