Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie anime oglądacie ? ^^

tim45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądam naruto shippuuden, ale w marcu będą fillery więc u mnie jest oglądanie tego anime wstrzymane, a tak to oglądąłem death note, steins gate, bleach.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Oglądam naruto shippuuden, ale w marcu będą fillery więc u mnie jest oglądanie tego anime wstrzymane, a tak to oglądąłem death note, steins gate, bleach.

polecam ci manga naruto :D

te fillery w naruto to porażka..

ac2tap2.jpg
Opublikowano

Mange chętnie bym przeczytal, ale niemiał bym takiej przyjemności podczas oglądania anime (mówie o Naruto Shippuuden).

a tak btw. polecam ci anime "Mirrai Niki" czy jakoś tak. Sam mam zamiar w niedalekiej przyszłości zabrać się za oglądanie tego anime ;)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Oglądacie - nie oglądaliście.

No więc z tasiemców to Fairy Tail, z sezonu jesiennego Magi a z romansideł Amnesia.

Oczywiście nie podaje serii, które oglądam obecnie a są skończone.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z kończącego się sezonu zimowego i jeszcze jesiennego, które oglądam jak tylko są eng suby:

Mondaiji-tachi [...], Amnesia, Zettai Karen Children: Unlimited [...], Robotic;Notes, Ixion Saga DT

A co kilka tygodni jak już wyjdzie kilka epów (bo szkoda po jednym):

Magi: The Labyrinth of Magic, Zetsuen no Tempest, no i jak się skończą to doglądnę: shinsekai yori, Mayou Maou Yuusha, JoJo Bizzare Adventure, Romana, Chihayę.

No a tak poza tym to przypomniałem sobie 2 dni temu o ostatnim sezonie SnS, zostały mi 4 epy które dziś chyba obejrzę.

Opublikowano

Bakuman 3(nie wiem czy jeszcze wychodzi, w kadym razie nie chce sie robic subow tlumaczom), Zettai Karen Children: The Unlimited, Magi i

Naruto

Opublikowano

Król Szamanów!!!(najlepsze anime),Naruto

Aktualnie oglądam:

Death Note zajebiste :0

P.S mógłbym stworzyć forum o Anime tylko potrzebuje pomocy przy jego prowadzeniu:)

Chętni pisać PW lub gg 20888865

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Aktualnie Mirai Nikki.

Z tytułów jakie mógłbym polecić to z całą pewnością Toradora!, Sword Art Online oraz Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai.

Ostatnio obejrzałem też K-ON!, tylko coś nie ciągnie mnie do drugiego sezonu..

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...