Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie levelowanie w Metin 2 PL !

bezio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem już bywalcem tego forum od jakiegoś czasu,i myśle że mógłbym zaoferować wam moje usługi!

A więc zacznijmy:

Jestem graczem Metina,już od bardzo długiego czasu. Moim pierwszym serverem była Twierdza,gdzie razem ze znajomymi stawialiśmy pierwsze kroki w tej grze.

Ale o co chodzi?

Oferuje wam szybkie wylevelowanie postaci za prawie darmo! Chcesz ominać nude pierwszych poziomów? Nie trudzić sie zdobywaniem przedmiotów,siedzieniem całych dni by wylewelować swą postać?

Ten temat jest dla ciebie!

Moge levelować postacie od 1 lvl do nawet 60. Oczywiście im wiekszy pułap poziomu tym wiecej czasu mi to zajmie,oraz oczywiście wzrośnie koszt.

Wszystkie przedmioty które podczas levelowania zdobędzie postać,zostaja na waszym koncie.

Ceny są nieokreślone i można sie na nie umówić.

Boisz się tego że,ukradne ci konto,zabiore postać,przedmioty itp? Możesz stworzyć nowe konto i postać,potem podać mi dane do tego konta,i ja zajmę sie levelowaniem. Potem wystarczy zmienić haslo :)

Teraz mysle że czas przejść do pytania: Ale jak ci zapłace za tą usługe?

To proste! Wyslesz mi pięniądze paypalem lub przelewem bankowym. (Najlepiej tym pierwszym,ponieważ w razie problemów będziesz mógł zgłosić reklamacje do Paypala,co oszczędzi kłopotów mi,jak i tobie zmartwień) Ceny nie będą przekraczały 20 złoty,więc wchodzi w opcje jescze Paysafecard ( Lepsze dla młodszych korzystających )

Jesli macie pytania zadajcie je w tym temacie! Odpowiem na nie niezwłocznie,już od dziś możecie także składać zamówienia,najlepiej za pomocą prywatnej wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...