Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Potrzebuje pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO JUZ JEST 4 CHOLERNY TEMAT BO MI NIE ODPISUJE NIKT ? !!!!!!!

Dobre all zrobione jak w 10000 poradnikach ale mi serwery nie dzialaja !!!! raz dziala raz nie powodu nie znam.... Portu odblokowane jak widac.......... VVVV

post-93141-0-98347000-1361992162_thumb.png

Opublikowano

Ja nie lubię ludzi, którzy piszą capsLockiem i dają wykrzykników od (przerywnik kulturalny) tym samym wyżywając swoje uczucia do sieci internetowej.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Wejdź na PokaPoka.pl i sprawdź jakie masz ip zewnętrzne czy wewnętrzne ,jeśli wew. to nie masz co robic no-hamachi :) a jeśli zew to podam ci dalej co i jak.

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Twoje IPv4:
46.182.90.26

niewiem jakie to xD

[WEWNĘTRZNE!] na tej stronie pisze xD

Krok 2:
Wyświetlony Adres IP komputera wklejamy w poniższe pole formularza i klikamy "Sprawdź rodzaj IP"

[WEWNĘTRZNE!]

ale jak to kur... nie mam co robic wtf?

dzialal mi acolytes.pl ale bana dostalem a to byl no premium wiec nie czaje kur.wa powinno dzialac o co chodzi

Opublikowano

On nie nabija postów pomaga mógłbyś to docenić i nie wyzywać a pytanie do ciebie masz hamachi ?

936131400425106482086.png
Opublikowano

To zainstaluj :) to ci wszystko ułatwi i będziesz miał serwer ale kto na niego będzie miał wchodzić będzie musiał być z tobą w "pokoju" na hamachi za pomoc liczę na +++

Opublikowano

Tak jak jasieg11 : Zainstaluj hamachi, no może że nie umiesz. A co do tych postów : Naucz się że się szanuje innych oraz nie pisze się posta pod postem (może że to refresh).

brak

Opublikowano

Co za debile niedrobione kurwa mac

CZYTAJCIE DO KURWY NEDZY ZE JA NIE CHCE SERWERA TYLKO CHCE GRAC NA SERWERZE KURWA MAC

JAKIM KOLWIeK SERWERZE DEBILE NIE CHCE ROBIC TYLKO GRAC NA JAKIM KOLWIEK

Dajmy naprzyklad Sg.craftgames.pl ja nie moge grac bo kurwa jakbym laga wielkiego mial jak wbijam :)

ooo proste :F

na kazydm serwerze tak mam nie dzialaja mi ja nie chce zrobic serwera tylko wbic na jaki kolwiek no hamachi

A jesli tobie trzeba 5 min na tut jak zainstalowac hamachi to niewiem jaki mozg dziecka idiotko musisz miec

Opublikowano

Podaj pełną nazwę internetu, tzn. routera.

Być może masz router w stylu huawei, który zmienia po wyłączeniu lub włączeniu lub podłączeniu przez Wi-Fi adres IP.

Jeżeli tak jest, to nie dziwne, że nie możesz wbić, bo musisz po -||- -||- -||- zmienić serwerowe ip w internecie, na stronie (1 post, ss)..

Opublikowano

Hmm..

A serwer kwadratowa masakra jest zrobiona na kompie, który jest bezpośrednio podłączony do komputera?

Opublikowano

Po 1. nie wyzywaj nie zrozumiałem :)

Po 2. nie pisz z CAPS

Po 3. Jak wyzywasz mnie osób ci pomaga

Narazie żegnam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...