Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ranga.

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na jednym koncie brakuje mi 30 tys do szeregowego pułkownika a na drugim koncie mam pułkownika i 400 tyś przewagi nad szeregowym ale ta przewaga topnieje bardzo szybko. I mam teraz kilka pytań do was.

1. Czym bocić: Ibotem czy Pbdobotem. Zauważyłem że pbdobot nie potrafi jednocześnie bić alienów i zbierać skrzynek bonusowych a ibot tak, zależy mi na skrzynkach ze wzgledu na energie do galaxy gates, z drugiej jednak strony ibot jest trochę "niedorozwinięty" ponieważ czasami robi 2 razy taką samą drogę co zajmuje więcej czasu.

2. Na jakiej mapie: x-2 czy x-4,x-3 ?

3. Jakie mam ustawić konfy, jakim statkim, jak golec albo vega to jaki dres? Havocki czy herkulesy? Dodam że mam full LF4.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Wszystkie na raz niech zmienia co godzinkę .
IBOT .

Vega
1 Konfa full speed w dronach 2 osłonki reszta LF'Y
2. Konfa full speed w dronach osłonki .

Takie same konfy w Golcu

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Masz ibota to boć na ibocie, jak Ci zależy na energii to na palladium PBDO.
x-3/4, obojętne, wpadnie dużo rangi tam
Konfy na ibota : All na dmg 1 osłona w dronach na obu, FS + desing na dmg wszędzie
Na PBDO : Odpowiedni task + 1 jw + 2 ucieczkowa fs + hercki

7yo9.png

Opublikowano

Ustaw na x-2, 1 konfa FS + full dmg, 2 konfa FS + full osłonek. Wtedy super będą lecieć pkt do rangi.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...