Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gdzie expic 49lv?

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam wojownika 49lv sp1+1,zbroja obrońcy u5 +4(42lv),miecz elvin u3+4

i pytanie gdzie dobić 50lv? w poradnikach pisza, że krem tylko, że nie stac mnie na reski i osy biją mnie po 300...

jakieś inne propozycje gdzie wyexpić?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Co z tego że osy biją cie po 300 jak masz te 6-9k hp?Jak już naprawdę na tym kremie dedasz, to siedz w fernon. Komety nie polecam bo masa osób tam expi.

Opublikowano

@up

To zalezy na jaka godzine trafisz.

Teraz niejest az tak zatloczone jak to bylo dawniej.

@Topic

Mimo wszystko polecam ci komete bardziej niz fernon czy krem, w pt na komecie tez niezle leci, a jeszcze jak luracz jest to cud miod :) Po za tym lepszy drop niz w fernon (niedotyczy kremu :>). Na misjach expisz, a resztki % do lva, na komecie dobijaj, lepszej i szybszej drogi niewidze :)

Opublikowano

Tak jak mówią up'y. Exp w Św.Fernon, możesz też swoje siły spróbować w Kryjówce Fernon, rób misje,a expa z misji i job dawaj na norma i się tak opłaca :P Na komecie też możesz expić a najlepiej się tam expi w godzinach powiedzmy 22-23-0 i lepiej w nocy :D (zależy na jakim ch jesteś),Od 55 lvla czyli tak jak Nie Mam Neta napisał to exp na LoDzie jak masz pro ogar rodzinę co ogarnia LoD. Tyle z mojej strony :)

Opublikowano

Tak jak wszyscy wyżej wspominali, to kometa, albo Fernon, bo jeżeli masz problem na Kremie, to nie ma sensu, a od 51 lvl zaczną Ci się misje z bursztynami, które nie są łatwe, ale leci z nich bardzo dużo expa, więc polecam szybko to dobić. Ewentualnie jeżeli masz problem ze znalezieniem wolnych spotów, to nie najgorszym pomysłem jest expić w CP. Ja sam tak robiłem, expi się bardzo przyjemnie i przy okazji można nałapać trochę kasy i repki ;)

v My channel v

revlayout.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...