Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ping w Smite

Trucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaki macie ping w Smite podczas gry ? Bo u mnie tragedia, od razu dodam, że nie jest to ani moja wina, ani wina dostawcy Internetu ponieważ net chodzi b.dobrze. W innych grach nigdy nie miałem problemu z pingiem.

http://www.speedtest.net/result/2538536943.png

http://www.pingtest.net/result/76845433.png

W Couter strike mam ~22 ms, w Runes Of Magic ~ 31 ms , a w grze Tera Online gdzie wszystkie serwery są zapchane i żeby na jakikolwiek wbić trzeba czekać w kolejkach 30 min, mam ping ~ 63 ms.

Opublikowano

A no właśnie zapomniałem napisać. Na EU mam ping 200-250, a North America ping od 120 do 140. Czym może to być spowodowane ?

Opublikowano

Serwery Hi-Rez mogą być przeciążone. W końcu w smite od rozpoczęcia otwartych testów gra co raz więcej ludzi.

Prawdopodobnie to ich wina. Jeżeli taki ping będzie się utrzymywał dalej, napisz wtedy coś zaradzimy ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W sumie to jest tak:

Conquest - ping 70-80, więc w sumie da się grać.

Dominacja - ping 90-105 - j/w

Arena - ping +170

Zobaczę jutro może coś się zmieni. Grałem w cs'a przed chwilą i ping od 17 do 26 ms.

Ktoś się bawił tymi programami do "zmniejszenia" pingu ? bo słyszałem o jakimś cFoss etc.

Opublikowano

Ah te programy... Co najwyżej mogą Ci odciążyć łącze ze zbędnych programów. Ale tak jak mówiłeś, nic Ci je nie obciąża.

To raczej problemy z grą. O dziwo ja nie mam wysokiego pingu, polecę między czasie przeinstalowanie clienta

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...