Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na turniej :)

Majkowskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :)

Piszę aby dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie (membersów jak i moderatorów działu) na temat zorganizowania Turnieju DOTY 2 :)

Od pewnego czasu jestem już tutaj na forum i widzę, że coraz bardziej rozwija się dział DOTY :)
Także chciał bym podpytać co wy na to aby zorganizować taki turniej np pod patronatem MPCforum :)
Czekam na wasze propozycje i odpowiedzi :)

Pozdrawiam
Majkowskyy

Legenda
Opublikowano

Wątpię żeby to się udało, ponieważ jest małe zainteresowanie się tą grą na forum. Można jednak spróbować i ewentualnie odwołać jak nie znajdzie się minimum te 10drużyn. Neutral.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wątpię żeby to się udało, ponieważ jest małe zainteresowanie się tą grą na forum. Można jednak spróbować i ewentualnie odwołać jak nie znajdzie się minimum te 10drużyn. Neutral.

Jak jedna się zbierze, to będzie fajnie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Legenda
Opublikowano

Ja moglbym zebrac paru gosci i mam team ...

Nagroda przewidziana czy turniej taki dla zabawy?

Zapewne plakietki były by w takim razie do rozdania. Jeżeli chodzi po za forum to myślę, że był bym w stanie zapewnić te 5drużyn.

Opublikowano

Jeśli nie drużynowy to może 1vs1 ? A w nagrodę można by było dać itemy z ekwipunku z gry.

1na1 łatwiej by było zorganizować a może zainteresowanie po nim by wzrosło :)

Opublikowano

A najlepiej podział na lepszych i słabszych graczy ;).

Aha. Turnieje tak nie działają.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Aktualnie gram inny turniej i nie mam czasu na zorganizowanie takiego czegoś. Według mnie, takie turnieje forumowe są z małym sensem. Będziesz się męczył, robił tabelki etc. a co 2 gra to w/o. Sorry, ale póki co nic z tego. Nie będę tracił nerwów. Może jakiś inny konkurs zrobię, ale turniej nie ma najmniejszego sensu.

he?

Legenda
Opublikowano

1v1 to za mało lepiej by było już 2v2. A najlepiej podział na lepszych i słabszych graczy ;).

Nie ma czegoś takiego dla lepszych czy gorszych. Każdy jest sprawny, wiec nie ma jakiś podziałów. A jeżeli jesteś już jakiś nie domagający np. brak kończyny to udowodnij to i może ktoś się nad tobą zlituje. Gdyby był podział na lepszych czy gorszych to po co rozpocząć jak każdy ma inny poziom gry i wiadome, że jest tylko jedna drużyna, która wygra. Na tym polega to wszystko.

Opublikowano

Aktualnie gram inny turniej i nie mam czasu na zorganizowanie takiego czegoś. Według mnie, takie turnieje forumowe są z małym sensem. Będziesz się męczył, robił tabelki etc. a co 2 gra to w/o. Sorry, ale póki co nic z tego. Nie będę tracił nerwów. Może jakiś inny konkurs zrobię, ale turniej nie ma najmniejszego sensu.

Ja Cię nie proszę żebyś się tym zajął bo zająć się mogę tym ja najwyżej jakiś forumowicz by mi pomógł :) Tylko chce wiedzieć czy jest sens czy są jacyś chętni chociaż tak dla zabawy :) 1vs1, 2vs2. A w nagrodę by były itemki z ekwipunku i tyle : )

Legenda
Opublikowano

Ja Cię nie proszę żebyś się tym zajął bo zająć się mogę tym ja najwyżej jakiś forumowicz by mi pomógł :) Tylko chce wiedzieć czy jest sens czy są jacyś chętni chociaż tak dla zabawy :) 1vs1, 2vs2. A w nagrodę by były itemki z ekwipunku i tyle : )

Nie masz nawet 20 postów, więc wątpię by administracja zgodziła się powierzyć takie zadania właśnie Tobie. Niektórzy pracują miesiącami by zabłysnąć przez 5min. Jeżeli chcecie 1vs1 czy 2vs2 to nagrodą powinny być plakietki do profilu, a itemy jako w płatowe do puli 5vs5. Powinny być to też wyłącznie rare/uncommon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...