Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wezmę grupek w V2

iFluQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile wezme grupek w v2 mam 13khp 650 defa(mam roski 100defa wiec z nimi 750) roski na speed ataku ,bufa 28% . Bije mobom okolo 1k bez kryta

Opublikowano

Zrób taki ekwipunek, abyś miał te 800 obrony razem oraz +15 k HP (nie będzie to aż takie trudne). Do tego buff 35% i możesz spokojnie wybrać się na spot szponów. ;-)

Opublikowano

daruj sobie takie komentarze chce wiedziec orientacyjnie ile moge wyciagnac bo mam zamiar expic w v2 jak bede juz bral konkretna ilosc mobow

Opublikowano

Zrób taki ekwipunek, abyś miał te 800 obrony razem oraz +15 k HP (nie będzie to aż takie trudne). Do tego buff 35% i możesz spokojnie wybrać się na spot szponów. ;-)

Nie trzeba ci aż tyle bajerów, wystarczy tarcza 61 z blokiem :]

Im więcej bloku tym lepiej..Jak masz w eq dużo bloku to def będzie ci prawie, że zbedny...

Opublikowano

po co miecze i strzaly w v2?

Są tam łuczniki te takie pełzające one mają duże DMG i wolno do Ciebie biegną a i tak otrzymujesz dmg, a więc są również mieczniki

i dla tego stąd ktoś CI proponuje zrobić abs'y na miecze i strzały.

zrób więcej na krytyka i buffka.

i możesz spokojnie spota ciachać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...