Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaeN - i jego twórczość.

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na temat twórczości rapera KaeN'a ?:)

Moim zdaniem jeden z najlepszych raperów, jego twórczość jest zarazem zabawna i bardzo dobra.

słucham go non stop szczególnie tego ;)

poprawia humor.

lepsze to niż ''dresy, jp, ''... ;)

Opublikowano

Nie podchodzi mi on jakoś, może przez barwę głosu, sam nie wiem.

Największą beką mam z tych, co mówią, że to polski Eminem :D

Opublikowano

To nie jest polski Eminem!

TO JEST KSERO EMINEMA!

Kurwa jak można tak podpierdalać komuś stylówkę- brak słów. Patent z alter ego podjebany: Kaen- alter ego samego siebie, Eminem alter ego Marshalla- Slim Shady i Ken Kaniff.

Po 2 kawałek Alter ego zajeżdża Without Me, chodzi mi o sam styl i patent.

Po 3 podobnie akcentuje końcówki do Eminema.

Jedyny plus to że ma jakieś skille i w sumie to jakaś nowość na Polskiej scenie, o ile słuchacze nie znają dyskografii Eminema.

Opublikowano

Dla mnie jest dobrym raperem, choć na pewno nie najlepszy. Ma ciekawy głos i bardzo mi się on podoba. Jego kawałki też są niczego sobie, ciekawe teksty i styl.

2ufgk6u.png

Opublikowano

@matheeo1337

Gdybyś śledził go od kilku lat, a nie "wlotu" na scenę i dołączenia do PROSTO to wiedziałbyś że jego wzorem od dawna był/jest Eminem. Myślisz że dlaczego nazywają go Polskim Eminemem?

@top

Rapuje o przeszłości i mi się to podoba, a nie o jakiś jeb.. policje itd. Przekazuje coś czego nie potrafią inni Polscy raperzy.

Opublikowano

Podpierdala komuś styl? Bez jaj... On ma po prostu swój oryginalny styl i porównywaniem go do Eminema jest błędem. KeaN jest oryginalny i nagrywa coś innego w polskim rapie, co jest świetnym sposobem, aby zdobyć serca słuchaczy.

Opublikowano

@matheeo1337

Gdybyś śledził go od kilku lat, a nie "wlotu" na scenę i dołączenia do PROSTO to wiedziałbyś że jego wzorem od dawna był/jest Eminem. Myślisz że dlaczego nazywają go Polskim Eminemem?

@top

Rapuje o przeszłości i mi się to podoba, a nie o jakiś jeb.. policje itd. Przekazuje coś czego nie potrafią inni Polscy raperzy.

Kolego tak się składa że o Kaenie słyszałem dużo wcześniej niż przy debiucie i wiem że jara się Eminemem i ogólnie to latami 90 rapu. Tylko można się inspirować, a można mieć kserokopiarkę, żeby akcentować jak ktoś inny to już jest przesada i nie wyjeżdżaj mi że Polscy raperzy nie potrafią, bo są tacy co wiele bardziej zasługują na legal w Prosto.

BTW Nawet w tym kawałku wyżej zmienia ton głosu tak samo jak Eminem w Without Me.

Podpierdala komuś styl? Bez jaj... On ma po prostu swój oryginalny styl i porównywaniem go do Eminema jest błędem. KeaN jest oryginalnego i nagrywa coś innego w polskim rapie, co jest świetnym sposobem, aby zdobyć serca słuchaczy.

Chyba Eminema nie słuchałeś.

Opublikowano

Moim zdaniem jeden z najlepszych raperów, jego twórczość jest zarazem zabawna i bardzo dobra.

Przestałem czytać.

Jak ja słyszę te jego rymy, to kurwa rzygać mi się chcę. Lepsze wymyśliłbym na poczekaniu pod ostrzałem ruskich, sadząc kloca w majty ze strachu.

Nie rusza mnie ten typ w ogóle.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

KaeN był nawet u mnie w mieście, co najlepsze nie byłem na koncercie, bo nie mogłem a spotkałem go na ulicy xD

Lubię jego muzyke, strasznie życiowa :D

btw. 5000 post

Nieregulaminowa sygnatura

Weteran
Opublikowano

lepsze to niż ''dresy, jp, ''...

Dresy? Co przez to rozumiesz? KaeN chodzi w dresie :)

Dobry jest, poznałem jego twórczość dzięki kawałkowi z Jurasem pt. "Masz swój rozum".

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Przestałem czytać.

Jak ja słyszę te jego rymy, to kurwa rzygać mi się chcę. Lepsze wymyśliłbym na poczekaniu pod ostrzałem ruskich, sadząc kloca w majty ze strachu.

Nie rusza mnie ten typ w ogóle.

Skoro Ci nie rusza, to możesz też darować sobie te beznadziejne teksty. Mi jak się jakiś artysta nie podoba, to nie cisnę, że ma lipne rymy itd. Każdy raper jest dobry i każdemu się inny podoba. Każdy ma inny gust i nie do każdego trafiają rymy tego czy tego rapera. peace.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Skoro Ci nie rusza, to możesz też darować sobie te beznadziejne teksty. Mi jak się jakiś artysta nie podoba, to nie cisnę, że ma lipne rymy itd. Każdy raper jest dobry i każdemu się inny podoba. Każdy ma inny gust i nie do każdego trafiają rymy tego czy tego rapera. peace.

hahha "każdy raper jest dobry"... jak byłem w gimbazie kilka lat temu to takimi tekstami nie srałem. Nie ma tylko dobrych raperów. Są dobrzy i słabi.

Jaki kraj taki gust...

Kaen nic specjalnego i tyle w temacie

Opublikowano

Jakiś ponadprzeciętny to on nie jest, ale lubię go czasem posłuchać.

Co racja to racja, że tak powiem dupska nie urywa swoimi tekstami ale czasem lubię go posłuchać.

Opublikowano

Jeden z lepszych Polskich raperów , ale dupy nie urywa , choć ta piosenka nie jest zła i zalicza się do moich ulubionych ;)

Opublikowano

Jeden z lepszych Polskich raperów , ale dupy nie urywa , choć ta piosenka nie jest zła i zalicza się do moich ulubionych ;)

#oksymoron

Nie

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Mi się on nie podoba. Dopóki nie zobaczyłem teledysku myślałem, że to kobieta ( Zapewne przez słabą jakość z telefonu :P Teraz nie moge nic powiedzieć bo słuchawek brak ). Nie podoba mi się jego tekst, i wgl. cała nutka. Według mnie lepszy jest stary dobry Pezet (choć jego teksty są tylko o dupach, itd), Sadli (choć dissował pfk), JzS (choć jest z podziemia) lub stara, dobra, Ideologia Bloków Peji :)

Opublikowano

Mimo tych negatywnych komentarzy, ja właśnie go lubie za to kim jest. Powiedział nie liczy się wygląd, tylko rap jaki sie robi.

Jego słowa chwytają za serce, np. w piosence ` Kaen - Moja Królowa ' - mega piosenka.

Może najlepszym raperem nie jest, ale i tak lubię go za to kim jest.

Pozderki.

Opublikowano

Mimo tych negatywnych komentarzy, ja właśnie go lubie za to kim jest. Powiedział nie liczy się wygląd, tylko rap jaki sie robi.

Jego słowa chwytają za serce, np. w piosence ` Kaen - Moja Królowa ' - mega piosenka.

Może najlepszym raperem nie jest, ale i tak lubię go za to kim jest.

Pozderki.

A znasz go? Nie sondze.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@2up. Jak będę miał słuchawki to posłucham tej nutki. Wtedy dokładniej się wypowiem. Na razie się wypowiedziałem jedynie o alter ego. Dosyć mam tego, cały czas na lekcji,na korytarzu, na mieście, słyszę to i odpycha mnie od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...