Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś pomysł jak to sprzedać?

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy byly te paczki swiateczne to na solarze polosowalem bony,a teraz koncze gre .... Chcialbym to jakos sprzedac ,ale nie mam pojecia jak ? macie pomysl jak sprzedac dodania,bo chyba na allegro to mi nie zejdzie a na yangi trudno by bylo bo sa sami oszusci i ludzie juz nie ufają?

Opublikowano

powinno Ci zejść na allegro. Zawsze możesz spróbować.

Oczywiście nie polecam Ci za yangi, tylko próbuj na allegro.

bardzo dużo osób szuka tego a szczególnie na solarze.

inne sposoby to nie wiem popytaj znajomych którzy grają na serwerze i są zaufani :)

Opublikowano

Przełóż na czystą postać i sprzedaj konto na Allegro. Zaufaj mi, że znajdą się chętni na taki towar tylko musisz wiedzieć, gdzie szukać. :-)

(za yang się nie opłaca!)

Opublikowano

To jest na kilku kontach bo bonow nie da sie przekladac :D

@up

To według Ciebie gdzie szukać chętnych ?

Jaka według Ciebie by była dobra cena za sztuke ?

Bony będzie można sprzedać przez tobół, kiedy połączą serwery. Nie wiem dokładnie za ile mógłbyś sprzedawać w sztukach, jednak kupców szukaj w grze na oddzielnych kontach - zapytaj czy nie chcą kupić, itd, itd (bądź oczywiście ostrożny!). Możesz też spróbować wziąć jakiś item i sam go zbonować, a potem sprzedać za wysoką cenę, lecz ryzyko jest ogromne.

Opublikowano

Wlasnie sprzedawanie tego bez tobołu jest bezsensowne. Nikt mi nie zaufa ,że dam mu konto jak da mi hajs,a na odwrót jest tak samo ;p

Na allegro nie będziesz miał tego problemu.

W opisie aukcji dopisz, że po wpłaceniu pieniędzy na konto (myślę że 15-20zł dostaniesz) podajesz login i hasło do konta, a na życzenie również e-mail :)

Allegro to najlepsze rozwiązanie, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...