Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balmora - jak mam zacząć

iAdam0i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wchodzi na ts do jarka i się pytasz o bryłeczki jaro wycenia i kieruje Cie do swojej aukcji na allegro.

A tak mniej serio dobij 40 lvl drop księgi klątw i inne przedmioty do biologa dobrze schodzą metki od 35 do 50 polecam nocki można natrzaskać kasy wystraczy wolny czas chęci i bojowiec

Opublikowano

Zrob dropa maks 7 lvl kamera zeby oddawac expa na gildie i dropisz zmianki i dodania zmudna robota ale mozna niezle zarobic xD

BUM

Opublikowano

2up fishbot dziala tez ten od kamera ktory jest na modzie xD Ale uwierz mi na perlach duzego interesu nie zrobisz . Nazbierasz dodan i zmianek i mozesz eq perfect zrobic jesli masz szczescie to bedziesz milionerem po paru minutach ;p

BUM

Opublikowano

tutaj głównym celem jest jak największy zarobek yangow potem zajmujesz się eq i levelowaniem ;)

Zarobić możesz różnie w świątyni, na dolinie poszukaj może tutoriali a jak nie ma to ja zagram tam przez kilka dni i postaram się coś napisać.

Opublikowano

Przedewszystkim nie używaj programów wspomagających gre . Jeżeli chcesz grać to graj .

PS. Nie polecam tego serwera niestety ; /

34g9854.png

Opublikowano

Tak wchodzi na ts do jarka i się pytasz o bryłeczki jaro wycenia i kieruje Cie do swojej aukcji na allegro.

A tak mniej serio dobij 40 lvl drop księgi klątw i inne przedmioty do biologa dobrze schodzą metki od 35 do 50 polecam nocki można natrzaskać kasy wystraczy wolny czas chęci i bojowiec

I duzo kasy za rachunki za prąd:)

x

Opublikowano

Nie Polecam Ci grania na tym serwerze . Brewka dawał za piękne oczka bryłeczki i takie itemy na start że na 70 lv byś miał problem zdobyć . Mam tam 71 lv skille G4 i odechaciało mi się tam grać po tych numerach .

a jeśli na prawde Chcesz tam grać po mimo tego Buca to np. wbij 15lv bodziaka leć na metki w m1 lub postać 25-35 i metki m2 troszeczkę się dorobisz. To jest serwer pod IS Nie Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...