Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Balmora.PL Dobry zarobek na wyższym lvlu

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

;)

Otóż zauważyłem że ludzie często kupują na allegro bryłki bo nie wiedzą jak zacząć no i po jakimś czasie mają ten max 75 lvl całe eq +9 , ale nie wiedzą jak zarabiać (wiem to bo sam się na tym złapałem) , i więc skoro już ma się eq całe do expa albo pvp bez różnicy to na luzie można iść do red lasu na metki 90 lvl.

Co możemy tam wydropić ?

PD na 1h :) Wiemy przecież że na Balmorze są pdki i nawet na 3h i można je zdejmować za to te na 1h nie można zdjąć , ALE

owy pierścień daje nie 50%(wiem że pisze 50% , ale tyle nie daje to nie jest bug) tylko więcej doświadczenia bo aż 100% ! Sam pd schodzi po 50-70kk więc pomyślcie sobie , idziecie do red lasu na nocke + możecie skupić przywołania metinów bo od groma tego na rynku i nic innego jak dropić pd'ki czyli np. za dwie linijki (10 pd'ków) , które możemy sprzedać za max 70kk to jest 700kk za takie łatwe do zdobycia itemy i dodatkowo szybko schodzą.

No , ale wiadomo że na samych pd'kach nie nie można zarabiać bo przecież z metków na 90 lvl dropią jeszcze rękawice , które zostawiamy dla siebie bo na rynku schodzą za max 10kk , ale są też i ku które dropią nawet po 5 sztuk !

Drugi sposób :

Idziemy do groty v1 i dropimy małże na golemach (najlepiej mieszany spot ten największy) , i z uzyskanych małży możemy , albo sprzedawać je hurtowo bo w miare często dropią , albo je otwierać to w najlepszym wypadku dropnie nam red perła która schodzi po 100kk+ .

Sprawdzałem czy były takie tuty i na 100% nie znalazłem w na tym forum , ani nigdzie indziej .

TuT aktuialny na dzień 14.12.2012

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja jak grałęm na ''chujmorce'' To robiłęm 2 sposób idzie się łądnie dorobić Warto Poswięcić pare min/godz Trza tylko cierpliwosci a i trochę expa nawet wleci ale do groty trza mieć też ''te eq''...

Opublikowano

Nawet ładny poradniczek.

Ale na balmorze dobrze się zarabia na Dt(riper i śmierść).

A najlepszym sposobem na zarobek jest smok albo DC(oczywiście by to zrobić potrzebna nam jest gildia albo ekipa).

Pozdrawiam Aspol.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...