Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie na płytach DVD-R

betowen1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Zanim napisze o co chodzi , to jeżeli zły dział to proszę moda o przeniesienie w odpowiedni bo nie wiem gdzie napisać. Dzięki. po 2=gie nie znam się na tym więc licze na wasze zrozumienie. Kupiłem 10 płyt DVD-R 4,7 GB . Mam Windows xD Home Edytion . Chce nagrać na płytach film z komputera. Film jest skopiowany z innej płyty z wycieczki. Używałem programu Norton , ale niestety on ma dużo opcji : nagraj pliki , muzyke, film i wiele więcej. Wiadomo klikam nagraj film . Super film / film ech...

I kiedy wybieram pliki które ma wżucić na płyte to mi ich niewykrywa. To dla mnie ważne xD Te pliki to VTS_01_1 ,2 itd . Nie wiem jak nagrać . Może innym programem . Liczę na pomoc , będą like . Pozdrawiam.

/ sorki ten program do nagrywania to Nero nie Norton pomyłka.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

nagraj normalnie na płytę pliki filmów te co skopiowałeś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czyli utwurz plik dvd z danymi?

/ Pojawia mi się napis ,,zawartość tego DVD=Video została dodana do takiego typu komplikacji , z której nie uzyska się dysku zgodnego z DVD- Video . Aby utworzyć dyski zgodne ze stacjonarmnymi odtwarzaczami DVD-Video , użyj komplikacji DVD-Video ''

Ach ta kasa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...