Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jakie Rooty i Jaki Launcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was syzbkie pztanie:D

Co potrzebuje zeby kolega wbił domnei na serwa?

Musi miec tego samego clienta, i wiem ze musza byc rooty zmienione ale na jakie?? takie np jak z clienta dragona co sa packu??

I launcher mam mu wysąłc taki jaki ja uzywam ?? czy w pliku BIN mam cso zmienic? czy tam w serwerifno?

Mam serwer postawiony na plikach By Taki_niesmiały na Hamachi na cliencie Panga. Oczywiscie wiem ze mam porty odblokowac i hamachio włonczyc. Prosił bym zeby ktos najlepiej te pliki wystawił mi do pobranai gdyz sam nie moge edytowac root-ow;/ poniewaz ten program mi nie działa i mi sie resetuje komp(taki jakis bug). Najlepiej jak tos da mi kontakt na GG i zrobi mi te pliczki :) mysle ze nie zajeło by to duzo czasu:) dam limit likow i 5 w profilu:)

Opublikowano

ale mowile ze root-ow sam nie zedytuje;/ poprostu jak włanczam program do edycjhi rotow chiwle na nim porobie i mi sie kom restartuje;/

Czy ktos by mi mogł to zrobic?? najlpiej przez gg podał bym mu ip i by mi przez gg wysłał;p

Serverinfo normalnym IP + laucher MC V2

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

I prosił bym o odpowiedz w pełnych zdaniach, bo takiego czego to ja nei rozumiem jest poczatkujacy w takich sprawach;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...