Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Harlem Shake" w Elblągu

Inkubator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna filmik "Harlem Shake" jest hitem Internetu. Elblążanie postanowili nakręcić własną wersję tego teledysku. Chętni do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu powinni przyjść na Plac Jagiellończyka w sobotę, 2 marca, o godz. 14.00.

- Koncepcja jest taka - wszyscy co chcą biorą: stroje do przebrania, deski, rowery i inne pierdoły, żeby każdy coś robił - czytamy na facebook-owym koncie inicjatorów tego wydarzenia. - Robimy sztuczny tłum na początku, żeby był jakiś efekt.

"Harlem Shake" to nowe zjawisko. Internauci postanowili stworzyć 30 sekundowe filmiki do utworu heavy bass produkowanego przez nowojorskiego DJ-a Baauera. W lutym 2013 roku utwór ten rozpoczął serię filmów tanecznych. Wszystkie rozpoczynają się w podobny sposób - zamaskowana osoba tańczy (tzn. zazwyczaj stoi w miejscu wymachując rękami), a jej zachowanie nie zwraca niczyjej uwagi. Ludzie w tym czasie albo czytają książki albo przechodzą obok obojętnie. Potem następuję cięcie, po którym pojawia się tłum tańczących ludzi. Każdy stanowi odrębną historię. Można wśród zebranych znaleźć skaczącego Spidermena, człowieka z głową konia czy osobę w śpiworze wijącą się na podłodze jak gąsienica.

Co wymyślą autorzy elbląskiego filmiku przekonamy się już niebawem.

Plan spotkania:
14:00 - Start Akcji
14:10 - 14:40 - Harlem Shake
14:45 - 16:00 - zbiórka słodyczy i przyborów szkolnych dla dzieci z Elbląskiego Domu Dziecka oraz wspólna zabawa przy muzyce oraz wiele innych atrakcji.

Czytaj więcej na

http://info.elblag.pl/31,29410,Harlem-Shake-w-Elblagu-juz-w-te-sobote.html#ixzz2M24FnGKo

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakby w Lublinie było... nie będzie D:

EDIT 600 POST

2vA1a.png?1313349760

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

W sumie, to może skrzyknę ludzi i zorganizuje to w Raciborzu/Rybniku :P Do Elba niestety nie pojadę ale może tutaj coś podziałam :P

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To jest fajniejsze niż ostatnie hity z serii "aj se ciu pego" "gangam style" ;)

Ale i tak wszyscy o tym zapomną za miesiąc

Ale hejty z zasady. Bo w końcu czemu nie...

Opublikowano

Ale hejty z zasady. Bo w końcu czemu nie...

Twoja wypowiedz jest nie pełna. Nie rozumiem do końca o co ci chodziło :)

Ja chciałem "obronić" tych filmików bo niektóre są dość zabawne i ogólnie to jest fajna sprawa :P

Co do tematu mam za daleko

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Twoja wypowiedz jest nie pełna. Nie rozumiem do końca o co ci chodziło :)

Ja chciałem "obronić" tych filmików bo niektóre są dość zabawne i ogólnie to jest fajna sprawa :P

Co do tematu mam za daleko

Źle się wyraziłem. Sry. Ty bronisz, mi się też to podoba ale wkurwia mnie jak ludzie hejtują z zasady (wystarczy spojrzeć wyżej) :)

Opublikowano

Powiem wam szczerze ze rzygam juz tym calym Harlem Shake ... tak samo jak Gangnam Style. Ale jak ludzie to kupuja i im sie podoba to czemu nie? Super odreagowanie na szarosc :) Pozdrawiam

61093c6efb.png

Opublikowano

Powiem wam szczerze ze rzygam juz tym calym Harlem Shake ... tak samo jak Gangnam Style. Ale jak ludzie to kupuja i im sie podoba to czemu nie? Super odreagowanie na szarosc :) Pozdrawiam

Cisnąć wszystko co popularne i się dużej liczbie osób podoba !

e208ed58_haters-gonna-hate.gif

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Mnie sama inicjatywa HS się bardzo podoba, a zazwyczaj hejtuje wszelkie gangnam style i tego typu cyrki. Ale polecam odwalić coś takiego w Biedronce, świetne przeżycie ;)

3mam kciuki za chłopaków z Elbląga. Strzeliński Harlem Shake możecie objerzec u mnie na profilu ;>

Opublikowano

@Zavetti

Hahaha dobre xD

@Topic

Ja tam nie mam nic przeciwko temu, na początku myślałem że to jakieś chore. Ale teraz uważam to za nawet śmieszne

Opublikowano

Harlem Shake z przypadkowymi osobami nie będzie miał tej aury, bo to już przeżytek. Znajdą się ludzie, co będą chcieli 'się bawić', a jak zacznie się nagrywanie to będą stali w miejscu. Trzeba coś nowego wymyślić - ostatnio widziałem harlem shake z wodą (na początku była w garnku, a po 15 sekundach jak się rozpoczęła akcja to kamera przełączyła się na wrzątek = gotującą się wodę xD).

Opublikowano

Jak zrobicie filmik to pisać :D

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...